14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Desmit lietas, kuras laimīgi pāri nedara

 

Lights by Ruslan Grigoriev on 500px.com

Laime attiecībās nav atkarīga no veiksmes. Tas ir darbs, kurš jāveic katru dienu. Ja tu darīsi zemāk aprakstītās lietas, nekas labs nesanāks. Tāpēc, ja vēlies spēcīgas un veiksmīgas attiecības, seko līdzi noteikumiem, kurus ievēro laimīgi pāri. Viņi:

Nežēlojas par partneri draugiem un tuviniekiem. Problēmu nešana ārpus mājas ir ne tikai neveselīga, bet arī galīgi bezjēdzīga. Rīt jūs izlīgsiet un tu mainīsi domas par partneri, bet draugi un tuvinieki gan to vēl kādu laiku atcerēsies. Priekš kam tas negatīvisms ir vajadzīgs?

Nesalīdzina sevi ar citiem pāriem. Mīliet cits citu tādus, kādi esat. Salīdzināt sevi un partneri ar citiem (arī slavenībām) ir muļķīgi un negodīgi. Kaimiņu pagalmā zāle vienmēr šķiet zaļāka, pat, ja zālājs tur jau sen ir izkaltis. Labāk rūpējies par savām attiecībām.

Netēlo upuri. Pieauguši cilvēki iesaistās attiecībās un ieņem tajās noteiktu lomu. Ja tevi ar varu tajās attiecībās neviens nevilka, tad labāk netēlo upuri un nevaino jūsu problēmās tikai partneri. Meklējiet risinājumus kopā.

Nav pārāk nopietni. Laimīga ģimenes dzīve – tas nav pārbaudījums uz izturību un nav dzīvības un nāves jautājums. Mīloši cilvēki prot pasmieties un ar smaidu uztvert daudzas problēmas.

Nekritizē. Katrā no mums ir kaut kas labs un slikts. Laimīgi pāri zina, ka kritika bojā attiecības. Ja tev kaut kas nepatīk, pastāsti par to partnerim mierīgi un bez pārmetumiem.

Neignorē finanšu tēmu. Naudas jautājumi var salauzt pat spēcīgākās attiecības. Laimīgi pāri atklāti izrunā visus jautājumus, saprot savas vajadzības, redz mērķus un kopīgi apspriež nākotni. Nekādas kautrēšanās nevajadzētu būt. Tā ir jūsu nauda un jūsu nākotne.

Netēlo gaišreģus. Laimīgi pāri zina, ka komunikācija ir veselīgu attiecību pamats. Pietiek ar atklātu izrunāšanos.

Nestrīdas sīkumu dēļ. Laimīgas attiecības ir par morālo atbalstu un līdzdalību. Dzīve jau tāpat ir stresa un negatīvisma pilna. Priekš kam vēl to pastiprināt mājās? Piemēram, ja partnerim ir īslaicīgas problēmas ar darbu, nezāģē viņu par to. Labāk centies uzmundrināt. Tavs atbalsts motivē vairāk, nekā tu varētu domāt.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.