3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Piecas sieviešu vidū izplatītas frāzes, kuras vīrieši nedrīkst ignorēt

 

grumpy young asian woman by Axel Bueckert on 500px.com

Sievietes un vīrieši ir pilnīgi pretējas būtnes. Sievietēm ir atšķirīgs skats uz apkārtējo pasauli un viņas augstu vērtē komunikāciju. Vēl sievietēm ir raksturīgi bieži izteikt piecas zemāk aprakstītās frāzes, kurām ir īpaša nozīme, jo zem viena vārda slēpjas garš skaidrojums. Noderētu izlasīt vīriešiem, vai ne?

„Labi”

Tas ir saīsinātais variants no „Tas, ko tu dari man ir nepieņemami, un es dusmojos”. Šī vārda patieso nozīmi var atšifrēt, ieklausoties tā intonācijā. Pie tam, daudzas sievietes šo vārdu izmantos, lai nobeigtu sarunu – vismaz tajā konkrētajā brīdī.

„Piecas minūtes”

„Vēl pāris sekundes”, „Pagaidi mirklīti” – visi tie ir dzirdēti varianti. Tikai nevajag paļauties uz stereotipiem, jo sievietes lieliski prot plānot savu laiku, un tāpat vienmēr visu paspēj. No citas puses raugoties, ja viņa saka: „Uzgaidi piecas minūtes” un ieiet vannasistabā, vīrietis var droši ieslēgt televizoru, jo gaidīt nāksies ilgāk.

„Nekas”

Kad sieviete uz jautājumu atbild ar „nekas”, tad visticamāk tas ir tāpēc, ka (A) vīrietis nepievērsa viņai uzmanību, (B) tā ir viņas reakcija uz kaut ko acīmredzamu vai (C) viņa ir dusmīga. Un vēl – parasti strīdi, kas sākas ar frāzi „nekas”, beidzas ar „labi”. Pēc sarunas beigām vīrietim labāk būtu uz brīdi nozust no sievietes redzesloka.

„Es pati izdarīšu”

Šajā gadījumā ziepes ir. Vīrietis noteikti ir aizmirsis kaut ko izdarīt. Varbūt vēl ir iespēja kaut ko mainīt, bet jebkurā gadījumā jārīkojas ir ātri – jāatvainojas, jāizdara darāmais un vēlreiz jāatvainojas. Ja sieviete jau paspēja pati paveikt uzdevumu tad vīrietim ir divi varianti: (A) pazust vai (B) izdarīt kaut ko, lai viņai palīdzētu.

„Liec mani mierā”

Aiz šīs frāzes nekas neslēpjas. Vienkārši ir jāļauj sievietei nomierināties. Kā jau viņa to lūdz…

Protams, zem šī visa slēpjas arī sava humora deva, bet pa lielam būtu vērtīgi šo informāciju iegaumēt.

 

Avots: Flytothesky.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.