15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Iegaumē! 6 uzticami un pārbaudīti veidi, kā iepatikties vīrietim

 

Runā, bet nerunā

Vēl pirms tu sāksi ar noskatīto vīrieti runāt, tavs ķermenis viņam par daudz ko pavēstīs. Pirmais, ko viņš pamanīs ir tas, cik fiziski pievilcīga tu esi. Un mēs šeit nerunājam tikai par to, cik skaista tev ir frizūra vai kleita. Daudz svarīgāk ir tas, vai tu ar savu ķermeni izrādi ieinteresētību. Kārties kaklā, protams, nevajag, bet ir jādod mājiens, ka vīrietim ir iespēja un tev ir interese veidot sarunu. Ja sēžat, vari nedaudz paliekties uz viņa pusi.

Esi viņam līdzīga

Mums patīk cilvēki, ar kuriem mums ir daudz kopīga. Tāpēc mūsu uzdevums ir atrast tieši to kopīgo interesi ar vīrieti. Piemēram, jums var būt līdzīgas gaumes mūzikā vai arī jums abiem patīk basketbols… Bet ir skaidrs, ka vēl pirms sarunas mēs nevaram zināt, kādas ir vīrieša intereses. Tāpēc ir jāizmanto hameleona metode.

Pacenties ieņemt pozu, kas ir līdzīga viņa pozai. Kopē viņa kustības un žestus, vārdus un frāzes, kuras viņš iekļauj savā runā. Tikai nepārspīlē, citādi aizbiedēsi.

Paliec viņa redzeslokā

Jo biežāk cilvēku redzam, jo vairāk viņš mums patīk. To pierāda pat zinātne. Tas nozīmē, ka, ja tevis noskatītais vīrietis bieži uzturas vietās, kur tu, pastāv lielāka iespēja iekarot viņa simpātijas.

Atklāj kādu noslēpumu

Nē, nē, tev nav cilvēkam pirmajā tikšanās reizē jāizstāsta viss savs dzīvesstāsts. Sāc ar vispārīgu informāciju: no kurienes tu esi, kāda mūzika tev patīk, kādu darbu strādā. Pēc tam lēnām pārej uz sarunām par dzīves mērķiem un par to, kas tu dzīvē vēlies būt. Tas ir pietiekami atklāti tikko iepazītam cilvēkam. Kas zina, varbūt tieši tas ir tas, kas paliks viņa prātā.

Pataisi viņu par apskāvienu fanu

Apskāviena laikā organismā izdalās oksitocīns, kurš pastiprina tuvības sajūtu. Tā kā, ja jūs jau esat iepazinušies un šķiet, ka komunikācija ir draudzīga, atvadoties apskauj viņu. To pašu darī arī nākamajā reizē, kad tiekaties.

Atrodi to, kas dara tevi laimīgu

Beigu beigās viss nonāk līdz tam, ka interesantiem cilvēkiem ir interesanti būt kopā. Tā kā, netērē savu laiku, lai ar visiem spēkiem ievilinātu kādu savos tīklos. Labāk atrodi nodarbi, kas tev sagādā patiesu prieku un acīs iededz dzirksteli! Prieks un aizrautība pati par sevi ir pievilcīga, tāpēc arī vīriešiem par tevi radīsies interese.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.