8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Romantiski, mīļi un kārdinoši: Lieliskas idejas randiņam

 

romantic couple at the beach in love by Joshua Resnick on 500px.com

Kad mēs iedomājamies randiņu, tad visbiežāk tas aprobežojas ar vakariņām restorānā vai kafijas tasi kafejnīcā. Tas nav nekas slikts, bet ilgstošās attiecībās tas var kļūt garlaicīgi. Pie tam arī katru nedēļu iet uz restorānu ne visi var atļauties. Tieši tāpēc mēs piedāvājam vairākas idejas citādākiem randiņiem.

Peldēšanās saulrietā

Nav svarīgi, kas tā ir par vietu – baseins, ezers vai jūta -, jo randiņš pie ūdens, saulrieta laikā būs elpu aizraujošs. Gribi, lai randiņš kļūst nedaudz neķītrāks? Peldieties pa pliko!

Vakars pie ugunskura

Aizbrauciet uz kādu dabas nostūri, iekuriet ugunskuru (vietā, kur to drīkst darīt!) un uzcepiet desiņas. Papļāpājiet, pabarojiet viens otru, pasmejieties, pasildieties un… lieniet teltī!

Ilgs pārbrauciens

Brauciens ar mašīnu (pat ne pārāk garš) dos jums laiku, ko pavadīt runājot. Kas zina, varbūt pa ceļam notiek kaut kas amizants, par ko jūs pēc tam vēl ilgi varēsiet pasmieties.

Joga

Joga daudzos cilvēkos raisa šaubas un bailes, bet tas var kļūt par jaunu veidu, kā nostiprināt jūsu attiecības. Nav nekā patīkamāka, kā redzēt, kā partneris staipās un atslābinās, aizmirstot par visām ikdienas problēmām. Jogas laikā var satuvināties, rast iespēju pieskarties cits citam un atslābināties.

Diskotēka mājās

Izveido jautru un seksīgu pleilisti, izveido atbilstošu apgaismojumu, sajauc dažus eksotiskus kokteiļus un uzpucējies. Jums nav obligāti jābrauc uz klubu un „jāmīcās” tur kādā netīrā stūrī. Mājās ir foršāk un tuvāk!

Kostīmu ballīte

Uzaicini partneri uz tematisko ballīti. Tas var būt patiesi aizraujoši, ja tu atļaujies uzvilkt tērpu, kuru publiski nevilktu. Viss pārējais ir līdzīgi augstāk minētajai diskotēkai.

SPA vakars

Pārvērt savu mājokli par jutekliski SPA centru. Iededz sveces, ieslēdz nomierinošu mūziku un sagatavo masāžas eļļas, gardumus un vieglus dzērienus. Palutini savu vīrieti, un lai pēc tam viņš palutina arī tevi. Kas zina, līdz kam tas aizvedīs…

Atrakciju parks

Tur jūs varēsiet gūt jaunus iespaidus, saēsties kārumus un slēpties cits cita apskāvienos, ja kādā karuselī būs pārāk bailīgi. Jautra diena garantēta!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.