14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ieslēdz savu fantāziju: 5 noteikumi seksam pa telefonu

 

Beautiful young woman in white lingerie lying in bed and looking by Vyacheslav Vokov on 500px.com

Nav svarīgi, kāpēc tu izlēmi nodarboties ar seksu pa telefonu. Galvenais ir tas, ka jau kopš tā pirmsākumiem, noteikumi nav mainījušies.

Izdomā scenāriju

Fiziskā seksa laikā tu redzi un jūti partneri, tāpēc jau laicīgi vari saprast, ko tieši viņš vēlas. Kad runa ir par telefona seksu, ir svarīgi izdomāt, kā risināsies notikumi. Tās var būt lomu spēles, varbūt vienkārša un nevainīga saruna, kas pāriet citādākā gultnē… Jebkurā gadījumā, izdomā, kādu rezultātu tu vēlies.

Uzrīko randiņu

Mūsdienās sekss pa telefonu piedāvā arī nedaudz citādākus noteikumus. Ja agrāk mums nebija tehnoloģisko iespēju ieviest spēlē bonusus, tad tagad ir – video. Tā kā, ja jūs esat sarunājuši vakaru veltīt seksam pa telefonu, tad iztēlojies, ka esi īstā randiņā. Uzvelc skaistu veļu, ieveido matus, aizdedz sveces… Skaista bildīte tava partnera ekrānā noteikti pastirpinās viņa vēlmi turpināt un padarīs jūsu attiecības interesantākas.

Seko līdzi balsij

Tai šajā gadījumā ir galvenā loma. Sarunas laikā seko līdzi tam, kā un ko tu runā. Intonācija var būt mierīga, intriģējoša un ar dziļu elpošanu. Un nekādu smieklu, protams. Ja tavs partneris pateiks kaut ko smieklīgu vai neparasatu, nevajag izplūst smieklos, citādi izbojāsi visu noskaņu.

Vairāk detaļu

Lai jūsu seksu padarītu neaizmirstamu un pēc iespējas „reālāku”, sarunā ir jāmin pēc iespējas vairāk detaļu, kuras ir zināmas tikai tev. Nevajag aprobežoties ar standarta frāzēm. „Noskūpsti” dzimumzīmīti, par kuru zini tikai tu, vai „pieskaries” īpaši jutīgai vietai. Tādējādi fantāzija darbosies daudz izteiktāk.

Nekādas kautrēšanās

Sarunas laikā nevajadzētu būt nekādiem maldinošiem mājieniem par to, kā un ko tu dari. Sauc lietas īstajos vārdos. Pretējā gadījumā partnerim sāks kļūt garlaicīgi un viņš īsti netiks līdzi tavam domu gājienam. Tu taču gultā nekautrējies, vai ne? Tā kā, slēdz vien iekšā savu fantāziju un neierobežo sevi!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.