8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pavisam atklāti un skaidri – vīrieši par sievietēm. Ko viņi runā?

 

Artist by Hlib Shabashnyi on 500px.com

Pačukstēsim tev priekšā, par ko runā vīrieši:

-Mēs nekad nepametam sievieti, ar kuru mums ir labi (un tādu, ar kuru mums kādreiz ir bijis labi, mēs arī pametam ne uzreiz).

-Mēs sievietes saprotam divas reizes sliktāk, nekā mums gribētos, bet divas reizes labāk, nekā viņas domā.

-Mēs arī dažreiz ar viņām mīlējamies, kad mums pašiem to tā īsti nemaz negribās. Ja viņas liekas ar mums gultā tikai tad, kad pašas uzskata par vajadzīgu, tad jau mēs arī varam darīt tieši tāpat. Un mums būs tīri ciešams sekss… tikai katram savs.

-Mēs nebaidāmies no stiprām sievietēm, mums viņas vienkārši nepatīk. Tāpat, kā sievietēm nepatīk vāji vīrieši. Abi šie tipāži ir ļoti kļūdaini, tāpēc arī viņi tik bieži saiet kopā. Pāris no stipras sievietes un vāja vīrieša, tas nav retums.

-Katrs vīrietis ir spējīgs gan izplest asti kā pāvi, gan uzvesties kā lācis ziemas miegā- viss ir atkarīgs no tā, cik ļoti sieviete vīrieti interesē.

-Sieviete, kas izrāda necieņu pret apkalpojošo personālu, mūsos raisa nevis cieņu, bet gan vilšanos, kas robežojas ar riebumu.

-Ir reizes, kad mēs pilnīgi noteikti zinām, ko darām.

-Mēs varam ilgstoši pildīt sievietes kaprīzes, bet lielākoties mēs to darām ziņkārības dzīti, lai noskaidrotu cik tālu viņas var iet savā egoismā. Tad mēs izdarām secinājumus un pieņemam lēmumus.

-Pasaulē ir aptuveni 3 miljardi sieviešu. To mēs atceramies katru reizi, kad no mums prasa daudz un mūsu dēļ dara maz.

-Ne visi vīrieši sievietes apaļīgumu uzskata par trūkumu. Gadiem ejot šis jautājums paliek mazāk aktuāls.

-Ja mēs sievieti vedam uz restorānu, tas vēl neko nenozīmē. Tāpat arī neko nenozīmē, smaidi, flirts un uzmanības apliecinājumi. Mēs, tāpat kā sievietes, tikai izvēlamies.

-Ja situācija pieprasa, mēs mākam mazgāt veļu, gludināt, tīrīt putekļus, uzkopt māju un sev pagatavot ēst. Tāpēc mums nav vajadzīgas sieviete,s un mēs negrasāmies tādēļ paciest sieviešu ultimātus un nelāgos garastāvokļus.

-Mēs neesam akli. Mēs pamanām sieviešu neskūtās kājas, pinnes un ataugušās matu saknes. Mums vienkārši uz to ir nospļauties.

-Tas, ka sieviete zina sešas valodas, skaisti dzied un zīmē, tas ir lieliski. Bet kopdzīvē mēs vairāk novērtējam veselo saprātu, rūpes un mīlestību pret seksu.

-Iepazīstiet savus vīriešus tuvāk. Uzziniet, ko viņš vēlās attiecībās un, kas viņam nepatīk. Ieklausieties mūsos un mēs jūs padarīsim par pašām laimīgākajām sievietēm!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.