2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Sešas erogēnās zonas, kuras ikdienā tiek aizmirstas

 

Beautiful kissing couple by Andrey Bezuglov on 500px.com

Lūpas, kakls, krūtis, dzimumorgāni – standarta vietas, uz kurām tiek koncentrēra visa uzmanība seksa laikā. Bet ir vēl daudz foršu erogēno zonu, par kurām bieži vien tiek aizmirsts.

Kājas. Mūsu pirksti, potītes un pēdas ir ļoti jutīgas, tāpēc maigi pieskārieni šīm vietām var sniegt daudz patīkamu sajūtu.

Mugura. Plaša zona, kurā atrodas daudz nervu galu. Pamēģini ar pirkstiem maigi nobraugt pāri partnera mugurkaulam vai maigi nobārsti visu muguru ar skūpstiem (it īpaši astes kaula daļu). Tu jutīsi, viņam patiks.

Vēl viens veids, kā partneri uzbudināt pēc garas darba dienas, ir atslābinoša un arī uzbudinoša muguras masāža.

Vēders. Vēders ir tik spēcīga erogēnā zona, ka dažas sievietes no tā vien spēj izjust orgasmu. Bet, ja tik tālu tikt nevar, tad maigi pieskārieni noteikti raisīs patīkamas izjūtas.

Dibens. Šeit var dot vaļu rokām. Kādam patīk papliķēšana, kādam spēcīga satveršana, kādam maigi glāsti. Atliek tikai izvēlēties veidu, kurš būs patīkams un pieņemams abiem.

Elkoņi un ceļgali. Šīs ķermeņa daļas tiek novērtētas un ievērotas vismazāk. Bet veltīgi. Elkoņu un ceļgalu iekšējā pusē ir daudz nervu galu, kuri tā vien gaida, kad tiem pievērsīs uzmanību. Daži pieskārieni var kutināt, bet, ja tu veltīsi tām vietām vieglu masāžu vai skūpstus, būs forši.

Smadzenes. Tajās dzimst seksuālās fantāzijas un vēlmes, tāpēc stimulē tās visos veidos. Radi ap jums seksīgāko atmosfēru, uzturi acu kontaktu un neaizmirsti runāt. Vēl lielāks efekts būs tad, ja tu uz pareizajām domām uzvedināsi jau ilgu laiku pirms paša seksa.

Iegaumē! Katrs ķermenis ir individuāls, tāpēc arī erogēnās zonas katram var atšķirties. Atvēli laiku tam, lai saprastu, kas tavam partnerim patīk visvairāk. Šī nodarbe noteikti pavērs jaunas iespējas un atsvaidzinās attiecības.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.