7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Kā mainās tava dzīve, kad tu sāc cienīt sevi

 

Smiling thai woman in Bangkok by Cristian Negroni on 500px.com

Kas notiek ar tavu dzīvi, kad tu beidzot maini attieksmi pret sevi?

Uzlabojas attiecības ar sevi. Līdz ko tu sāc rūpēties par sevi (gan fiziski, gan emocionāli), tu pārstāj komunicēt ar tiem, kas tavā dzīvē ienes negatīvas emocijas. Tu saproti, cik svarīgi ir uzturēt labas attiecības ar sevi.

Tu sāc mīlēt sevi. Tu pārstāj meklēt mīlestību, lai aizpildītu tukšumu. Tu tukšumu aizpildi ar mīlestību pret sevi.

Tu kļūsti laimīgāka. Vienkārši tev kļūst mazāk problēmu, jot u izvēlies izvairīties no negatīvām situācijām, kuras nenes tev prieku.

Tavas attiecības uzlabojas. Pēkšņi tie cilvēki, kurus tu atstāji savā dzīvē, sāk spēcīgāk tevi ietekmēt. Viņi ar tevi ir uz viena viļņa – tikpat mērķtiecīgi un pozitīvi.

Tu piesaisti kvalitatīvus cilvēkus. Pagātnē tu piekriti tiem, kas sniedza tev nedaudz savas uzmanības, bet tagad tu apzinies sava laika vērtību un negribi to tērēt kam pagadās.

Tu sāc pa īstam cīnīties par sevi un to, kam tici. Kad tu sāc sevi cienīt, tu pārstāj ticēt tam, ko runā un domā apkārtējie.

Tu kļūsti pašpārliecinātāka. Un šī pašpārliecinātība izstarojas katrā dzīves sfērā. Tu skaties uz sevi spogulī un pievērs uzmanību nevis trūkumiem, bet gan priekšrocībām.

Tu pārstāj attaisnot sevi. Ja tu pieņem lēmumu, kurš dara tevi laimīgu, tev nav nevienam jāatskaitās par to, kāpēc tu esi pieņēmusi tieši tādu lēmumu.

Tu pārstāj atvainoties. Kad tu esi pārliecināta par saviem lēmumiem, tev nav par tiem jāatvainojas. Jā, tu atvainojies, kad tev nav taisnība, bet neatvainojies par to, kāda tu esi.

Tu pārstāj gaidīt. Tu pārstāj ticēt meliem un atrunām. Kad tu esi pārliecināta par sevi, tu negribi būt kopā ar tiem, kas nav pārliecināts. Tu atlaid vaļā cilvēkus un attiecības, kuras liek tev gaidīt.

Tu vairs neapskaud. Agrāk tu regulāri salīdzināji sevi ar citiem. Bet tagad tu zini, ka tev sevi ir jāsalīdzina tikai ar sevi.

Tu nepiekrīti kaut kam mazākam. Taviem standartiem ir jābūt augstiem, pat, ja kādam tas šķiet nereālistiski. Tev ir jāpaliek pie sava un nav jāpiekrīt kaut kam mazākam.

Tu atlaid pagātnes nastu. Īpaši to, kura nepieder tev – svešas problēmas un aizvainojumus. Tu neļauj tam sevi vajāt. Tu mācies dzīvot tagadnē.

Tu pārstāj vainot sevi. Tu uzņemies atbildību par to, kas ir tavā kontrolē. Viss pārējais vairs nav tava problēma.

Tu sāc pieņemt veselīgākus lēmumus. Un runa nav tikai par to, ka jāsāk apmeklēt sporta zāli vai jāmaina uzturs. Run air par draugu, vides un attiecību izvēli. Par to, ka ir jādara tas, kas tavam ķermenim un prātām ir labākais. Ir jādara tas, kas tev sagādā prieku.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.