8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tu vēl joprojām esi viena? Tam varētu būt vairāki iemesli

 

Beautiful young woman on the beach. Ocean by Oleg Gekman on 500px.com

Ja tu ciet no tā, ka nekādi nespēj izveidot veiksmīgas attiecības, tad, iespējams, tev ir kaut kas jāmaina savā uztverē.

Tu necieni sevi

Tas, cik ļoti apkērtējie tevi cienīs un apbrīnos, ir atkarīgs no tā, cik ļoti tu cieni sevi. Ja tu rūpējies par sevi gan fiziski, gan emocionāli, tad arī citi cilvēki tieksies par tevi rūpēties.

Ja tu netici, pamēģini vismaz mēnesi tā kārtīgi par sevi parūpēties. Sporto, lutini sevi, sakārto savu uzturu, izgulies, cītīgi strādā un ieplāno savā dzīvē izklaides. Komunicē ar cilvēkiem prieka, nevis pienākuma dēļ. Atsakies no kaitīgiem ieradumiem. Atklāti stāsti par savām idejām un negaidi neko pretīm. Tas ne vienmēr ir viegli, bet, ja tu vēlies veidot attiecības ar emocionāli nobriedušu cilvēku, tev pašai ir par tādu jākļūst.

Tev ir pārāk augstas prasības

Daži cilvēki nevar izveidot attiecības, jo no partnera vēlas sagaidīt daudz vairāk, nekā paši spēj dot pretīm.

Citi cilvēki ir gatavi “ieguldīt” attiecībās, bet, tai pat laikā, vēlas, lai partneris pilnībā atbilstu viņu prasībām un attaisnotu visas viņu cerības. Tā vien šķiet, ka nekas nedrīkst novirzīties no iecerētā plāna.

Ir jāsaprot, ka katram no mums ir savi trūkumi. Arī tiem, ar ko vēlamies dibināt attiecības. Tas ir normāli. Necenties atrast cilvēku bez trūkumiem. Meklē to, kura trūkumi spēj sadzīvot ar tavējiem.

Tu neproti veidot tuvas attiecības

Ir cilvēku, kuri šķiet gudri, interesanti, izglītoti, skaisti, talantīgi, veiksmīgi, aktīvi… bet tāpat vientuļi. Viņi periodiski dodas uz randiņiem un pat ar kādu uzsāk attiecības, bet tas nav ilgstoši. Tādos gadījumos bieži vien problēma slēpjas tajā, ka viņi nezina, kas ir tuvība.

Laimīgām attiecībām ir nepieciešama spēcīga emocionālā saikne starp partneriem. Nepietiek ar to, ka jūs vienkārši jauki pavadāt laiku kopā. Ir jāmāk ielaist cilvēku savā prātā un sirdī un sajust no viņa to pašu.

Ja tava problēma slēpjas tieši tur, pamēģini pārskatīt savu skatu uz attiecībām. Attiecības nevar balstīt uz to, cik stundas esat norunājuši pa telefonu vai cik reižu gājāt uz kino. Iemācies pieņemt un apzināties nopietnus pārdzīvojumus un emocijas (jo bez tiem patiesu attiecību nav) un parādīt sevi no citas puses. Tas prasa laiku, bet tas ir nepieciešams, lai attiecības vispār izdotos.

 

Avots: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.