1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Par mazuļa uzturu – notiks bezmaksas lekcija jaunajiem vecākiem

 

Tirdzniecības parkā (t/p) “Alfa” 13. septembrī plkst. 12.00 notiks jau trešā lekcija ciklā “Chicco Info stundas”, ko vadīs pieredzējusī psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite un piecu bērnu māmiņa Diāna Zande. Uz bezmaksas informatīvajām lekcijām ir aicinātas grūtnieces, jaunās māmiņas, kā arī tēti.

“Ikviena topošā māmiņa izjūt satraukumu par to, ko un kā vajag darīt gan grūtniecības laikā, gan arī pirmajos mazuļa attīstības gados. Tāpēc man ir prieks, ka tirdzniecības parkā, kuru ikdienā apmeklē tik daudz ģimenes, notiek šāda veida lekcijas. Tas noteikti ir labs veids, kā atrast atbildes uz daudziem neskaidriem jautājumiem, kliedēt šaubas un sastrukturizēt domas, kas saistītas ar katras sievietes tik svarīgo uzdevumu dzīvē – mammas ikdienu un lomu tajā,” stāsta t/p “Alfa” vadītāja Irīna Toropova.

Lekciju cikla galvenā ideja ir iedvesmot jaunos vecākus, iepazīt mazuli un darīt viņu laimīgu. Iepriekšējā “Chicco Info stundā” psiholoģe un psihoterapeite Diāna Zande dalījās pieredzē par to, kādās jomās notiek mazuļa attīstība, kādi ir galvenie attīstības stūrakmeņi, kā sekmēt veselīgu attīstību un kam pievērst uzmanību.

Savukārt trešajā nodarbībā tiks stāstīts, par to, kā nodrošināt mazulim pilnvērtīgu uzturu. Lekciju vadītāja, psiholoģe Diāna Zande: “Bērna ienākšana ģimenē ir pārmaiņu laiks, un vecākiem rodas daudz jautājumu.Kurā brīdī sākt piebarošanu – ar ko sākt, kā gatavot ēdienu mazulim? Kāpēc mazuļi “atsakās” ēst? Uz šiem un citiem jautājumiem atbildes gūsiet lekcijā par biezā uztura ieviešanu mazuļa ēdienkartē.”

Tikšanās noslēgumā paredzēts laiks diskusijām un atbildēm uz interesējošiem jautājumiem. Tāpat arī ikvienu apmeklētāju gaida dāvanas no Chicco sadarbības partnera – Bella BabyHappy. Iepriekš ir jāpiesakās, rakstot uz e-pasta adresi eveikals@chicco.lv.Izzinošā bezmaksas lekcija sadarbībā ar Diānu Zandi notiks arī novembrī. Aktuālā informācija par nākamo lekciju un tās tēmu tiks izziņota t/p “Alfa” Facebook lapā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.