1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ideālā gadījumā sievietei ir vairākas draudzenes, un visas dažādas!

 

Viena labākā draudzene – tas ir labi. Bet ideālā variantā būtu jābūt vairākām, un katra no sava tipa. Tā teikt, visiem dzīves gadījumiem. Mums katrai ir savas vajadzības, un viena draudzene nevar aizpildīt visu tavu pasauli. Lūk, arī draudzeņu saraksts:

Draudzene, kuru tu pazīsti visu savu dzīvi

Viņa uzauga tev līdzās, jūs daudz kam esat gājušas cauri, sākot ar skolas nedienām un beidzot ar attiecību problēmām. Viņa vienmēr tevi saprot no pus vārda. Galu galā, jūs jau tik ilgi esat pazīstamas, tāpēc viņa spēj pieņemt tevi tieši tādu, kāda tu esi.

Draudzene – motivātors

Šī draudzene izstaro pozitīvismu un mieru. Varbūt tāpēc, ka viņa izbauda savu dzīvi pilnībā un pieņem visus izaicinājumus. Dažkārt, kad mēs komunicējam ar šādiem cilvēkiem, mēs iemācāmies apzināties savu potenciālu. Pie tam, viņa atbalsta tavus mērķus un ir pārliecināta, ka tu spēsi tos sasniegt.

Uzticības seja

Šī draudzene ir uzticama visās attiecībās. Viņa ir tā, kura būs līdzās, ja notiks kāda bēda. Viņa pametīs visu, lai palīdzētu tev un būtu plecs, uz kura paraudāt. Tu viņai uzticies, un viņa atbildīgi izturas pret tavu uzticību – tu viņai uztici noslēpumus, kurus viņa nevienam un nekādā gadījumā neatklās.

Draudzene, ar kuru ir līdzīga pieredze

Šī draudzene var izskatīties dažādi, jo viss ir atkarīgs no tā, kādā dzīves posmā tu atrodies. Ja tu esi jaunā māmiņa, tad arī viņa ir jaunā māmiņa. Ja tu ciet no depresijas, tad šī draudzene ir tā, kas jau tam tikusi pāri vai arī cīnās. Jūs viena otrai varat parādīt pareizo dzīves virzienu un sniegt padomus jebkurā situācijā.

Drāmas karaliene

Izskatās pēc draudzenes tipa, kuru tu uzreiz gribēsi izslēgt no komandas, vai ne? Nesteidzies to darīt! Mazliet traks un emocionāls kompanjons ir nepieciešams, lai tu, redzot un dzirdot viņu, varētu nopriecāties par to, ka tev viss ir kārtībā. Varbūt tas izklausās ļauni, bet, salīdzinot sevi ar citiem, mēs sajūtamies labāk. Kas zina, varbūt tu vari kļūt par viņas draudzeni-motivātoru.

Dvēseles radiniece

Tā ir draudzene, ar kuru pat klusēt ir ērti. Viņa var būt tuva draudzene, istabas biedrene vai īsta māsa. Tas ir cilvēks, ar kuru tev ir ērti, un jūs varat mierīgi baudīt viena otras sabiedrību. Jūs varat kopā lasīt vai skatīties filmu un vienkārši justies kā mājās.

Jauna draudzene

Atšķirībā no draudzenes, kuru tu zini visu savu mūžu, šis cilvēks tavā dzīvē ir ienācis pavisam nesen. Iespējams, ka jūs satikāties darbā vai fitnesa klubā. Daži cilvēki ar laiku pārstāj meklēt jaunus draugus, taču „svaigi” draugi noteikti uzlabo tavu sociālo dzīvi. Pie tam, tu nekad nevari zināt, par kuru no iepriekšminētajiem draudzeņu tipiem „jaunā draudzene” var pārvērsties.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.