2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Lai sekss būtu satriecošs: Pozas, kas sievietei sniedz lielāko baudu

 

Šis raksts noteikti noderēs vīriešiem, bet sievietes var salīdzināt zemāk aprakstīto ar savu pieredzi – vai tiešām šīs pozas palīdz sasniegt baudas virsotnes?

Misionāru poza ar uzlabojumu

Jā, jā, tā pati vecā labā misionāru poza. Tikai ar nelielu uzlabojumu – zem saviem gurniem paliec spilvenu. Tā vīrietis varēs iekļūt dziļāk, līdz ar to arī berze starp ķermeņiem būs lielāka. Tā arī pastāv lielāka iespēja sasniegt orgasmu. Pie tam, pozu var padarīt interesantāku ar sievietes paceltajām kājām, kas apvijušās vīrietim ap muguru.

Sunīšu poza

Kāpēc šī poza? Tāpēc, ka tā ļauj sievietei vairāk kontrolēt situāciju un tā nodrošina ļoti dziļu stimulāciju. Sieviete var mainīt mīlēšanās pozas leņķus, aiztikt savas krūtis un stimulēt klitoru. Arī vīrietis var palīdzēt to darīt.

Jātnieces poza

Vēl viena poza, kurā sieviete var kontrolēt situāciju – gan ritmu, gan ātrumu, gan intensitāti. Šādi sieviete var izjust savu vīrieti pilnībā un lielākā daļa sieviešu arī šādi spēj kontrolēt orgasmu. Pozu var arī pamainīt – piemēram, apgriezies un esi ar muguru pret vīrieti.

Karotītes poza

Šī poza ir ideāli piemērota laiskajiem brīvdienu rītiem. Šī poza ļauj gan no mugurpuses ieiet sievietē, gan ar rokām aizsniegt viņas krūtis un klitoru. Tikai temps gan nekāds lielais nesanāks, jo gurni balstās uz gultas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.