5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Skarbi iemesli, kāpēc vīrieši atgriežas pie bijušajām mīļotajām

 

Man hiding bunch of red roses behind his back by Sabuhi Novruzov on 500px.com

Mēdz būt, ka daudzi vīrieši pēc šķiršanās cenšas atgriezties pie savas iemīļotās, pat tad, ja tas nenotiek uzreiz. Un, godīgi sakot, iemesli, kāpēc viņi tā dara, nav paši cēlākie.

Labs sekss. Vairākums vīriešu nevēlas atteikties no laba seksa, un, ja attiecības nav izveidojušās, viņi centīsies saglabāt vismaz seksu. Tad viņi sāk pielabināties: “Esmu pēc tevis noilgojies, taču pagaidām neesmu gatavs uz kaut ko vairāk”. Gandrīz nekļūdīgi: viņš ilgojas nevis pēc tevis, bet pēc seksa ar tevi. Tas, protams, ir glaimojoši, taču tam nav nākotnes.

Viņš ir kļuvis mazāk pievilcīgs un zaudējis savu augstprātību. Iespējams, viņš izplūdis miesās vai kļuvis par plikpaurains. Varbūt viņš zaudējis daudzus draugus, kuri agrāk stiprināja viņa ego, un daudzas potenciālās mīļākās, kuras atradušas sev izdevīgāku partiju. Bet tu – tieši otrādi – esi kļuvusi pievilcīga un tev ir bariņš pielūdzēju. Un tad daudzi vīrieši vēlēsies dabūt tevi atpakaļ, lai atgūtu arī sev kaut kādu uzmanību.

Viņš domāja, ka tu esi neveiksminiece, bet tagad tu gūsti panākumus. Viņš pameta tevi, jo domāja, ka tu neesi pelnījusi viņa laiku. Iespējams, viņam bija pat kauns par tevi citu priekšā. Bet tagad viņš pamanījis, ka tu esi guvusi panākumus, atcerējies, kā tu viņu mīlēji, un nolēmis, ka viss nav tik slikti.

Tu viņam biji rezerves variants, bet jaunā draudzene viņu pameta. Pats izplatītākais iemesls, kāpēc vīrieši krāpj sievietes. Viņi mētājas starp vairākiem variantiem, bet galu galā paliek bešā. Viņi atnāk pie tevis ar vārdiem: “Man bija sarežģīts periods” vai “Es nenovērtēju to, kas man bija”. Neuzķeries uz tā.

Tu labi pelni, bet viņam ir krīze. Viņš varēja tevi pamest tāpēc, ka tu pelnīji ne tik daudz, kā viņam gribētos. Bet pēc šķiršanās viņš pats pazaudēja darbu, un tagad tava alga šķiet ne tik maza salīdzinājumā ar viņa naudas deficītu. Tipisks sievietes maciņa mednieks.

Viņš grib tevi kontrolēt. Ja viņš atgriežas tieši tad, kad tu esi sākusi viņu aizmirst, tas nozīmē, ka viņš vienkārši negrib izlaist tevi no savas kontroles. Viņš nedod neko vairāk, bet aktīvi traucē tev dzīvot savu dzīvi. Tā nav mīlestība.

Viņš negrib sākt visu no sākuma, bet sapratis to pārāk vēlu. Vīriešiem ļoti grūti ir sākt tikties ar jaunām draudzenēm. Sākumā viņiem šķiet, ka kaimiņu pagalmā “zāle ir zaļāka”, taču pēc šķiršanās viņi saprot, cik daudz spēka veltīts bijušajām attiecībām, un nevēlas atkal tērēt tik daudz enerģijas jaunam, nepazīstamam cilvēkam.

Tu esi kļuvusi apburošāka. Iespējams, pēc šķiršanās tu esi zaudējusi liekos kilogramus. Vai vienkārši pievērsusies sev, nomainījusi stilu, kļuvusi pārliecināta. Tad bijušais noteikti gribēs iepazīt “jauno tevi”. Taču tā ir tikai virspusēja, fiziska vēlēšanās.

Viņš skumst pēc visa labā, kas bijis starp jums. Viņam šķita, ka ir noilgojies pēc vecpuiša dzīves, bet patiesībā atkal kļūstot vientuļš, viņš saprot, ko ir zaudējis, un cik labi bija ar tevi kopā.

Tu esi kļuvusi nepieejama. Cik bieži mēs runājam, ka vīriešiem kā medniekiem patīk pakaļdzīšanās garša. Kad jūs bijāt kopā, tu biji pilnīgi viņa rīcībā. Bet tagad tu esi nepieejama, un viņam tas ir jauns izaicinājums.

Viņš patiešām ir mainījies. Šis ir pats retākais iemesls no visiem, taču tomēr notiek, ja vīrietis patiešām vēlas mainīties.

Viņš vēlas glaimot sev. Viņš grib pierādīt sev, ka var tevi atgūt, ja vēlas. Viņš vēlas glaimot sev, ka tu nekādi nevari viņu aizmirst un esi gatava pieņemt atpakaļ, neraugoties ne uz ko. Nežēlīgi, bet tā notiek.

Viņš nožēlo savu uzvedību pret tevi. Vīrieši biezi neapzinās, cik slikti ir izturējušies pret sievieti, kamēr viņa aiziet. Un tad viņus pārņem nožēla. Bet atkalapvienošanās pēc tādas izturēšanās tik un tā ne pie kā nenovedīs. Sākumā viņš var būt labiņš, bet pēc tam, kad atkal pieradīs, atkal sāks uzvesties kā iepriekš.

 

Avots: Tayni-mirozdaniya.ru/ La.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.