6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kāda ir sieviete, no kuras vīrietis neaiziet?

 

Sieviete, no kuras vīrietis neaiziet, zina, ka…

Vīrietis nav dzīves jēga, Zemes centrs un sapņu robeža. Pasaule ir daudz plašāka un interesantāka. Tieši tāpēc nevajag kārties viņam kaklā, kalpot viņam, būt no viņa atkarīgai – pietiek ar to, ka esi blakus un baudi tuvību.

Katrai sievietei vismaz teorētiski ir jābūt iespējai aiziet no vīrieša. Viņai ir jābūt finansiāli neatkarīgai un pašpietiekamai personībai. Tādu pat ir bail zaudēt.

Sieviete ir pavarda sargātāja. Un nekā citādi. Tas nekas, ka viņa neprot adīt džemperus. Toties cep gardus pīrāgus! Necep pīrāgus? Nu, tad vismaz cep gardas kotletes. Vīrietis neaizies no mājas, kurā viņu labi baro un kur viņam vienmēr izgludinās kreklu.

Vīrietim nav jāatdod sievietei visa nauda. Un vēl, sieviete, no kuras vīrietis neaiziet, nekad nerakņājas pa viņa kabatām. Pat, ja viņa zina, ka labajā kabatā atrodas bankas karte, bet kreisajā – modeles telefona numurs.

Sieviete nav tikai mīļākā, mājsaimniece un bērnu māte. Viņa ir arī draugs. Vīrieši grūti pārdzīvo vientulību – viņiem noteikti vajag kādu, ar ko pakonsultēties un padalīties ar plāniem. Ja viņam mājās tas ir, viņš nedodas to meklēt citur.

Viņa nekaitina savu partneri. Viņa nerīko skandālus, neizgāž dusmas uz apkārtējiem, nezāģē un nemanipulē ar seksu. Viņa vienmēr runā un izrunā. Ja, nē, tad vienkārši aiziet.

Viņa vienmēr tiecas uz pilnību. Viņa cenšas labi izskatīties, viņa cīnās ar saviem kaitīgajiem ieradumiem. Viņa labprāt tērē naudu sev – tas nozīmē, arī uz partnera tēlu citu vīriešu acīs.

Viņa ar cieņu vai sajūsmu izturas pret partnera hobijiem. Un viņai noteikti ir arī savējie.

Viņa mīl sevi. Tāpēc arī spēj pilnvērtīgi mīlēt savu vīrieti. Un no tādas sievietes viņš neaiziet.

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.