6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Kā tikt galā ar šķiršanās sāpēm: 9 padomi

 

Lai šķiršanās sāpes pazustu ātrāk, izmanto mūsu padomus.

Neapsoli palikt par draugiem

Ideālā pasaulē cilvēki šķiras ar smaidu un apsola saglabāt draudzīgas attiecības. Realitātē varētu būt grūti skatīties uz cilvēku, kuru mīlēji, un ruāt ar viņu, kad viņam jau ir citas attiecības. Ja brūces nav sadzijušas, atļaujies būs egoiste un nesoli palikt ar bijušo draugos. Vismaz līdz brīdim, kad tev pret viņu vairs nebūs jūtu.

Pārtrauc draudzību sociālajos tīklos

Mūsdienu problēma – katrs cilvēka solis tiek atspoguļots internet. Tava sirds ir salauzta, tāpēc nedraudzējies ar bijušajiem sociālajos tīklos. Priekš kam tev zināt, kur bijušais dodas, kur pavada atvaļinājumu un, ar ko kopā.

Izdzēs saglabātās ziņas

Jauna dzīve – tukšs telefons. Lai arī cik grūti un žēl būtu izdzēst visas mīļās sarunas, labāk to izdari. Nemoki sevi ar atmiņām. Jums vairs nav nekā kopīga. Iztīri atmiņu.

Izdzēs bijušā telefona numuru

Uzmācīgi zvani ar mēģinājumiem vēl “pēdējo” reizi atrisināt problēmas, nevienam par labu nenāks. Tev būs sāpīgi, bijušajam – neveikli.

Pārkārto mājokli

Dari to tāpēc, lai esošais izkārtojums tev neatgādinātu bijušās attiecības. Pietiek ar dažu priekšmetu pārvietošanu, kad viss jau izskatās citādāk. Tā tu iegūsi svaigu skatu uz savu teritoriju. Nopērc kādu jaunu gultas veļas komplektu vai lielu istabas augu!

Pievērsies sportam

Sports ne tikai palīdzēs uzlabot ķermeni, bet arī uzlabos omu (pateicoties endorfīniem, kas izdalās sporta laikā). Ja sāpes ir pārāk spēcīgas, aizej uz boksa nodarbību un no sirds izkaujies ar boksa maisu.

Nesteidz satikties ar citiem

Spontāns sekss ar svešinieku nevienu no sirds sāpēm vēl nav atbrīvojis. Kļūs tikai ļaunāk. Nesteidzies, pievērsies sev. Vēlme dibināt jaunas attiecības nāks pēc laika. Noskaties visas filmas, ko bijušais negribēja skatīties, aizej uz vietām, kur esot attiecībās tev nebija laika doties. Būs labi!

Nečīksti sociālajos tīklos

Nesteidzies paziņot pasaulei, ka tev ir slikti. Sāpes pāries, bet internets neko nebūs aizmirsis. Jēlus tekstiņus un skumjas dziesmas atstāj pusaudžiem. Tu esi specīgāka par to.

Neanalizē pagātni

“Ja es nebūtu sākusi strīdu”, “ja es būtu bijusi blondīne”, “ja es laicīgāk nāktu mājās no darba” – turpināt var bezgalīgi. Viss, vilciens ir aizbraucis. Ir noticis tas, kam bija jānotiek. Nemoki sevi ar domām un pagātnes analīzi. Labākais vēl tikai būs!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.