-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Paskaties pati! Ir pazīmes, kas liecina par to, ka tu vīrietim esi ļoti dārga

 

Attiecību sākumā abi partneri parasti neslēpj savas jūtas. Pēc kāda laika mīlestība pāriet “klusajā” stadijā, kad ir patīkami atrasties līdzās. Un, ja tev ir nepieciešami papildus apliecinājumi tam, ka partneris pret tevi izjūt siltas jūtas, mēs pateiksim, kurā virzienā skatīties!

Viņš mājās dara to, kas tev nepatīk. Cilvēks, kuram tu esi dārga, zina, kādi mājas darbi tev nepatīk, tāpēc dara tos pats. Bet tu dari to, kas nepatīk viņam. Līdzsvars!

Viņš ir ar mieru darīt to, kas patīk tev. Nevajag apvainoties, ja uz tavām idejām par randiņiem un ierosinājumiem viņš visu laiku atbild apstiprinoši. Nav tā, ka viņu nekas neinteresē. Viņš vienkārši grib redzēt tevi priecīgu un darīt to, kas patīk tev.

Viņš ātri izbeidz strīdu. Jūs strīdaties, tev nav taisnība, un pēkšņi viņš vienkārši aiziet projām un pārtrauc diskusiju. Nē, tas nav slinkums. Vienkārši viņš cenšas izvairīties no strīda, un vēl viņam ir svarīgi, lai tu nesatraucies nieku dēļu. Ja jūs turpināsiet strīdēties, tas var beigties vēl sliktāk…

Viņš noliek malā telefonu. Mūsdienās daudzi cilvēki ir tuvākās attiecībās ar viedtālruni, nekā ar partneri. Ja viņš noliek malā telefonu, kad ir vienā telpā ar tevi, tas nozīmē, ka tu viņam esi svarīga. Viņš tevi liek augstāk par darbu, draugiem un bezjēdzīgām izklaidēm.

Viņš nerunā par šķiršanos. Pat grūtos laikos un saspringtās situācijās viņš neizrunā vārdu „šķiršanās”. Priekš kam vispār domāt par to, kā jūs varētu dzīvot šķirti?

Viņam patīk pārsteigt tevi. Te runa nav par dārgām dāvanām bez liela iemesla. Drīzāk runājam par nieciņiem, kas uzlabo omu. Lūk, atnesa tavu mīļāko saldējumu, lūk, nopirka biļetes uz tavas mīļākās grupas koncertu. Mazas mīlestības izpausmes ir daudz svarīgākas par dārgām dāvanām!

Viņš tur tavu roku. Tas, ka ejot pa ielu viņam patīk turēt tavu roku, ir laba zīme. Viņš ir lepns būt ar tevi, tāpēc turēs tavu roku līdz par vecumdienām.

Viņš vienmēr grib uzzināt par tevi vairāk. Vienmēr ir patīkami, kad tuvu cilvēku interesē tas, kas tev patīk un kas ar tevi notiek. Lai gan jūs jau labi cits citu pazīstat, līdz galam visu zināt nav iespējams. Un tas ir lieliski!

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.