1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Katra vīrieša dzīvē ir sieviete, kuru viņš nekad neaizmirsīs

 

Pensive man sitting with his dog by Jaromír Chalabala on 500px.com

Katra vīrieša dzīvē ir sieviete, par kuru viņš atcerēsies ar maigumu, siltumu un neizskaidrojamām skumjām. Un tas viss, neraugoties uz to, ka viņš jau vairākus gadus ir laimīgā laulībā, mīl savus sievu un bērnus. Kas tā ir par sievieti?

Meitene, kurā viņš iemīlējās pirmo reizi mūžā

Jā… Reti kurš vīrietis ir aizmirsis savu pirmo mīlestību, tā brīža sajūtas un jūtas. Un nav svarīgi, vai tā bija abpusēja mīlestība vai nē. Bet tieši tad vīrietis paraudzījās uz sevi no citas puses un negaidīti saprata, ka tā meitene ir spējīga mainīt viņa dzīvi. Pirmās jūtas ir pašas naivākās un „tīrākās”. Un pat, ja viss neizdevās, kā cerēts, vīrietis pirmo mīlestību neaizmirsīs. Tieši tā meitene atmodināja viņā tās gaišās un maigās jūtas, un tieši viņas smaida dēļ viņš bija gatavs uz visu.

Sieviete, kuru viņam neizdevās iegūt

Lai gan viņš mīlēja viņu daudz mazāk, nekā pārējās (un varbūt vispār nemīlēja), viņš vēlējās vismaz reizi būt ar viņu kopā. Viņš varēja līst no ādas ārā, bet viņa tāpat nepiekrita būt kopā ar viņu. Pat uz vienu nakti, nē. Šī sieviete aizskāra vīrieša pašcieņu, un tieši tāpēc viņa ir palikusi viņa prātā.

Sieviete, kuru vīrietis zaudēja

Bieži notiek tā, ka vīrietis apzinās, cik spēcīgi ciena un mīl sievieti tikai tad, kad viņas vairs nav blakus. Viņa ir aizgājusi un visa viņa dzīve ir zaudējusi jēgu. Tikai pēc tam vīrietis sāk apzināties savas kļūdas, saprast, ka neveltīja sievietei pietiekami daudz laika, ar savu attieksmi bieži aizvainoja, nespēja novērtēt viņas rūpes un mīlestību. Tagad neko vairs nevar mainīt. Viņa ir aizgājusi. Un, pat, ja vīrietim izdodas satikt citu sievieti un iemīlēties no jauna, viņš vienmēr atcerēsies par to, kura viņu iemācīja mīlēt pa īstam un kura salauza viņa sirdi.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.