14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

5 fenšui principi: Kā iekārtot vannasistabu, lai piesaistītu naudu?

 

Katra telpa mājoklī, kurā mēs bieži uzturamies, kaut kādā veidā ietekmē mūsu dzīvi. Vannas istaba vairāk nekā jebkura cita mājokļa telpa ietekmē mūsu labklājību. Kā to pareizi iekārtot, vadoties pēc fen šui principiem?

Izvēlamies krāsu

Ideālas krāsas vannas istabai ir baltā, gaiši zaļā, gaiši zilā un pasteļtoņi. Tie piesaista labu enerģiju un palīdz attīrīt auru. Īpaši spēcīgi iedarbojas zaļa krāsa, varat pat izvēlēties zaļu peldmēteli un dvieļus, lai vairotu bagātību. Bet, lai nedaudz nomierinātu ūdens enerģiju, uz vannas istabas durvīm piestipriniet koka attēlu.

Noapaļojam stūrus

Vislabākā vannas istabas forma saskaņā ar fenšui mācību ir ovāla, nedaudz atgādinot monētu. Ja jums ir tradicionāla taisnstūrveida vanna istaba – arī tai nav ne vainas, tikai stūrus, to iekārtojot, nepieciešams pēc iespējas noapaļot.

Radām spīdumu

Marmors, keramikas flīzītes, stikls un citas gludas, spīdīgas virsmas izdzīs no vannas istabas negatīvo enerģiju. Tomēr ar spožumu nevajadzētu arī pārāk aizrauties, jo īpaši attiecībā uz grīdu vai sienām – enerģija var sapīties savā atspulgā un tās kustība kļūt lēnāka.

 

Sargājam naudu

Saskaņā ar fenšui pozitīvā ci enerģija atstāj māju kopā ar ūdeni. Tāpēc nepieciešams kārtīgi aizgriezt krānus un savlaicīgi novērst to bojājumus. Citādi nauda var vienkārši aizplūst kanalizācijā. Tā paša iemesla dēļ durvis uz vannas istabu jātur ciet, bet tualetes poda vākam, ja vannas istaba un tualete nav atsevišķās telpās, jābūt nolaistam.

Ejam vannā

Ar ūdeni piepildīta vanna simbolizē naudu. Vannā jāiet ar baudu! Ieslēdziet nomierinošu mūziku. Ja jūtat nogurumu, pievienojiet vannai dažus pilienus bergamotes eļļas. Garastāvokli uzlabos daži pilieni apelsīna vai greipfrūta ēteriskās eļļas, bet lavanda palīdzēs aizmigt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.