6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Padomi: Kādu frizūru izvēlēties lietainā un vējainā laikā (un kā to saglabāt!)

 
Foto: Pinterest.com

Rudens lietainās dienas un paaugstinātais gaisa mitrums nav sieviešu frizūru sabiedrotie. Mati ātri zaudē formu, pūkojas un frizūras izjūk. Taču neķer kreņķi! Mēs zinām, kā no visa ļaunuma izvēlēties mazāko.

1.Pēc ieveidošanas ar fēnu, ļauj matiem atdzist. Nogaidi aptuveni 20 minūtes, pirms dodies ārā. Tas frizūrai palīdzēs ilgāk saglabāt esošo formu.

2.Ja mati lokojas vai pūkojas, necenties tos iztaisnot. Ideālais sakārtojums tāpat ātri vien pazudīs, un arī garastāvoklis būs izbojāts. Labāk radi dabisku izskatu. Savāc matus copē, astē vai atspraud ar sprādzēm un nofiksē ar speciālu matu kopšanas līdzekli.

3.Izmanto lietu un vēju savā labā. Viegls radošais haoss uz galvas un nevīžīgas lokas ir modē. Frizūra prasīs tikai nedaudz laika un pūliņu ieveidošanai, bet rezultāts noteikti būs dienai piemērots.

4.Ja tu tomēr gribi, lai lokas ir skaistas un daudz maz vienādas, tad ir jāizmanto matu veidošanas līdzekļi. Piemēram, ja tu izmanto ruļļus, tad laku uzklāj tieši uz tiem. Tādējādi lokas izveidosies ātrāk un būs noturīgākas.

5.Garu matu īpašnieces var sapīt matus skaistās franču bizēs, kas tagad ir modē, vai arī izlīdzēties ar copi. Neaizmirsti arī par sprādzēm un lakatiem, kas matu sakārtojumu var padarīt interesantāku bez liela kaitējuma.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.