6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Tev pietrūkst nevis viņš, bet gan sajūta, ka tevi mīl – pazīmes, kas par to liecina

 

Jo ilgāk tu esi viena, jo vairāk tu sāc domāt par vīriešiem, kas ir bijuši tavā dzīvē. Ir viegli sākt šaubīties par to, vai tiešām šķiršanās bija vajadzīga, bet tas nenozīmē, ka tu pieļāvi kļūdu. Galu galā, visticamāk tev viņš nemaz nepietrūkst. Vienkārši tev pietrūkst tā sajūta, ka tevi kāds mīl.

Tu domā par viņu, kad jūties vientuļa. Tu nedomā par viņu visu laiku. Ja tu domā par viņu tikai tad, kad vientuļa guli gultā, vai tiešām viņš tev pietrūkst? Visticamāk, ka ne tik ļoti, kā tu domā. Ja tu domātu par viņu visu laiku, tas būtu cits stāsts.

Tev pietrūkst jauki randiņi. Viena no foršākajām lietām attiecībās bija dienas, kad tu varēji sapucēties un doties uz foršu randiņu. Tev tā ļoti pietrūkst. Nav tā, ka tev pietrūkst randiņi ar konkrēto vīrieti. Tev vienkārši gribas uzpucēties, garšīgi paēst un parunāties.

Tev pietrūkst mīļas īsziņas. “Labrīt, Mīļā” ziņas ir viena no foršākajām lietām, esot attiecībās. Ja attiecību nav, tas nozīmē, ka nav arī mīļu īsziņu  ne rītos, ne pa dienu, ne vakaros. Bet tas nenozīmē, ka tev būtu jāsāk rakstīt bijušajam.

Tev pietrūkst mīļošanās. Tev vienkārši patīk tā sajūta, ka tu vari ierāpties kāda klēpī, aizvērt acis un baudīt siltumu. Tieši tā, nekur netika minēts konkrēts vīrietis. Tikai konkrētas sajūtas.

Tev pietrūkst seksa. Vai sekss ar bijušo bija lielisks? Nē? Tad jau tev viņš nemaz nepietrūkst. Tev vienkārši ir savas vajadzības, kuras jāapmierina. Tas ir normāli. Tas gan nenozīmē, ka tev būtu jāmetas gultā ar svešinieki!

Tev viņš pietrūkst tad, kad redzi citus pārīšus. Laika pavadīšana kopā ar citu pāri var likt tev sajusties savādi un sākt domāt par bijušo (pat, ja viņš nav labs cilvēks). Tā vienkārši ir. Nedomā, ka tev viņš pietrūkst tāpēc, ka jums ir jābūt kopā. Viņš tev pietrūkst tāpēc, ka arī tu esi vienkārši cilvēks, kurš vēlas būt mīlēts.

Tu baidies, ka vairs nesatiksi normālu vīrieti. Tu kļūsti vecāka un tevi tas biedē. Tavi draugi precas un paziņo par grūtniecību, un tu jūties tā, it kā atpaliktu. Tu pat neesi satikusi vīrieti, ar kuru varētu veidot attiecības! Viss, ko tu vari darīt, ir saglabāt pacietību. Kusties uz priekšu, nevis atpakaļ.

Tu zini, ka bez viņa tu esi labāka. Tavi draugi saka, ka tu bez viņa esi labāka? Tu tam piekrīti? Zini, tev viņš nemaz tā īsti nepietrūkst, ja jau zini, ka jūs esat pārāk atšķirīgi. Jā, varbūt randiņošana nebūtu tā sliktākā domā, bet tu noteikti nemeklē vienkāršu randiņu biedru. Tu meklē cilvēku, ar kuru dibināt ilgstošas attiecības. Tas nav tavs bijušais, un tu to zini.

 

Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.