12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Pārdomas: Nekad nepiekrīti sliktai kafijai, sliktiem draugiem vai sliktam vīrietim

 

Būt vienaldzīgai nav forši. Cilvēki grib, lai tu visur būtu savējā, lai tu plūstu pa straumi un pieņemtu visu tā, kā ir. Varbūt dažās dzīves jomās tā arī vajag, bet noteikti ne visās.

Ir tādas jomas, kurās tu nekādā gadījumā nedrīksti pieņemt viduvējību. Par dažām lietām ir jācīnās.

Cilvēki, kuri nezina, kā dzīvot tā, kā viņi grib, liks justies tev slikti tāpēc, ka tu pēc kaut kā tiecies. Viņi var saukt tevi par snobu, egoistu – vienkārši tāpēc, ka tu cīnies par to, kas dara tevi laimīgu.

Ja kaisle pret dzīvi atbaida cilvēkus, tad, lai viņi bēg. Ja tavs gribasspēks kādam ir par daudz, atlaid viņus.

Tavai dzīvei ir jābūt atspulgam – tam, ko tu visvairāk mīli un kas dara tevi laimīgu. Tev nav jābaidās par to runāt. Ja tu uzvedīsies tā, ka tev ir vienalga, tad arī dzīvē tu dabūsi to, par ko tev ir vienalga. Viss ir vienkārši.

Ir daudz citu lietu, kuras tu nevari kontrolēt un kuras tev nāksies aizmirst. Parasti tas ir viss, kas saistīts ar citiem cilvēkiem un to, ko viņi domā, jūt un dara. Nekad nevajag sagaidīt no citiem kaut ko, jo tu nevari citus ne ietekmēt, ne mainīt viņu izdarīto.

Ja tu vari kaut ko mainīt, tad tas ir tas, ko tu pieļauj savā dzīvē. Tu vari kontrolēt savas dzīves līmeni un to, kā tu vēlies dzīvot.

Tā kā, nepaliec ar sliktiem draugiem, kuri tevi izmanto tikai kompānijas vai pašu labuma dēļ. Neturies pie sliktiem vīriešiem, kuri nekad nepilda solīto un liek tev gaidīt. Un nekad nepiekrīti sliktai kafijai. Labāk samaksā nedaudz vairāk un nopērc sev kaut ko patiesi garšīgu.

Dzīve ir pārāk īsa, lai savu enerģiju tērētu lietām, kas tevi iztukšo. Pietiks būt vienaldzīgai. Sakoncentrējies uz to, ko tu vari darīt, lai būtu laimīga.

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.