8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tu esi satikusi „savu cilvēku” – 7 pazīmes, kas par to liecina

 

Jo vecāka tu kļūsti, jo grūtāk ir sastapt jaunus draugus. Protams, tu kontaktējies ar dažiem paziņām un paklačojies ar kolēģēm, bet šīs attiecības parasti neiztur laika pārbaudi. Tieši tāpēc, satiekot „savu cilvēku”, ir jāprot noturēties pie viņa un stiprināt jūsu saikni. Kā zināt, ka tāds cilvēks jau ir satikts?

Viņa regulāri interesējas par to, kā tev iet

Tev nekad nebūs jāsatraucas par to, ka viņa nezina, kur tu esi un ko dari, jo tu jau esi to pastāstījusi! Un tu arī nenogursti jautāt, kā iet viņai.

Pat tad, kad viņa ir kaitinoša, tev viņa tāpat patīk

Iespējams, ka viņa pārāk daudz runā par sevi, pārāk satraucas par darba lietām vai pasaules notikumiem. Iespējams viņa ir piesavinājies tavu mīļāko apģērba gabalu. Jā, viņa tevi dažkārt nokaitina, bet tu tāpat nespēj no viņas šķirties, jo jau pēc pāris stundām jūs atkal čatojat.

Kas ir viņas, tas ir tavs, kas ir tavs, ir arī viņas

Viņas ģimene ir tava otrā ģimene, viņas gulta ir daudz ērtāka, nekā tavējā. Viņas kūciņa ledusskapī? To tu jau esi apēdusi.

Mīlestība pret „savu cilvēku” un otro pusīti ir nesalīdzināma

Abi šie cilvēki ir ļoti svarīgi, īpaši un unikāli. Ja „tavam cilvēkam” ir kādas bēdas vai problēmas, tu nevilcinoties steigsi palīgā. Randiņš ar otro pusīti? To noteikti var atlikt uz vēlāku laiku. Viņš sapratīs.

„Tavs cilvēks” zina tavas dīvainības

Kuram gan tādu nav? Protams, ne visi par tām skaļi runās, bet „tavs cilvēks” noteikti par tām zinās. Un tas nav nekas slikts, jo arī tu zini par viņas dīvainībām!

Viņa zina, ko tu vēlies pēc garas darba dienas

Kūciņa? Vīns? Sarunas? Kopīga filmas skatīšanās vai pastaiga? Jā! Varbūt vienatne? Nekādu traucēkļu? Arī to var noorganizēt!

Viņa vienmēr ir tavā pusē, bet arī pateiks, kad tev nav taisnība

Kad lieta nonāk līdz taviem pārdzīvojumiem un vilšanās brīžiem, viņa vienmēr uzklausīs un būs tavā pusē. Bet tu arī zini, ka viņa lieliski redz medaļas otru pusi – viņa pateiks, ja uzskatīs, ka tu rīkojies nepareizi.

Atpazīsti kādu savu draudzeni? Starp citu, neviens nav teicis, ka tā var būt tikai draudzene. Arī vīrieši ir lieliski draugi! Varbūt tieši tavs partneris vislabāk atbilst šim aprakstam?

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.