1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ienes telpā krāsas! Padomi, kā bez lielām pūlēm atsvaidzināt telpas interjeru

 

Lai atsvaidzinātu sava mājokļa interjeru un izvairītos no pārspīlējumiem, atliek tikai izvietot krāsu akcentus pareizajās vietās. Mēs pastāstīsim, kā to var izdarīt.

Ieejas durvis. Nokrāso mājas durvis spilgtā krāsā. Tās noteikti piesaistīs uzmanību un nekādi citi dekoratīvie elementi nebūs nepieciešami.

Krāsaina siena. Lai telpu padarītu mazāk vienmuļu, nevajag to pilnībā pārkrāsot. Pietiks arī ar vienu sienu (vai pat tās daļu). Izvēlies krāsot to sienu, kurā ir logs vai durvis.

Krāsaini krēsli. Krēsli, kas ir vienas formas, bet atšķirīgās krāsās, neizjauc telpas harmoniju, bet noteikti piešķir interesantu skatu.

Grāmatu skapis. Izņem plauktus un nokrāso skapja iekšējo sienu spilgtā krāsā. Kad krāsa nožūs, liec plauktus atpakaļ. Šādā skapī lieliski izskatīsies gan grāmatas, gan dažādi dekoratīvi priekšmeti.

Mēbeles uz kājiņām. Ļoti efektīvi un oriģināli izskatās mēbeļu kājiņas, kas ir nokrāsotas spilgtās krāsās. Istaba uzreiz kļūst jautrāka, bet noteikti ne uzmācīgāka.

Paklājs. Tas jau ir sens un visiem labi zināms interjera triks. Ja tavā mājā ir spilgts paklājs, tad tajā telpā krāsu pietiek. Pie tam, to ir viegli nomainīt, kad apnīk.

Pledi un spilveni. Tie ir lieliski tāpēc, ka tos var gan paslēpt, gan uzlikt uz dīvāna/ gultas. Pievieno telpai krāsu, kad vien vēlies!

Abažūri. Pietiek ar vienu spilgtu galda lampas abažūru, jo telpa uzreiz kļūs vizuāli citādāka. Mazs ieguldījums, bet efekts iespaidīgs. Pie tam, tu vari mēģināt abažūru uztaisīt pati.

 

Foto: Pinterest.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.