11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

5 sieviešu īpašības, kuras vīrieši uzskata par īpaši seksuālām

 

Paskatīsimies patiesībai acīs: vīrieši ne vienmēr saprot sievietes, uzskatot tās par sarežģītām no noslēpumainām būtnēm. Tomēr viņi min piecas īpašības, kuras uzskata par īpaši seksuālām sievietēs, un šīm īpašībām nav absolūti nekāda sakara ar ārējo izskatu.

1.Emocionālais intelekts

Emocionālais intelekts – tā ir tava prasme pareizi iedarbināt emocijas. Tas ļauj cilvēkiem pieņemt racionālus un loģiskus lēmumus visās dzīves sfērās. Vīrieši atzīstas, ka emocionālais intelekts ir visnotaļ seksuāla īpašība, jo tas nozīmē, ka sievietes ne tikai prot paust savas emocijas, bet arī zina, kā tās kontrolēt.

2.Godīgums

Vīrieši mīl godīgumu. Viņi to uzskata par ļoti pievilcīgu un seksuālu. Lai cik tas dīvaini nebūtu, abu dzimumu pārstāvji norāda, ka atrast godīgu partneri ir ļoti grūti. Vairumā gadījumu tās ir bažas un aizspriedumi, kas saistīti ar iepriekšējām neveiksmīgām attiecībām.

3.Pozitīvisms

Vīriešu acīs pozitīvas un optimistiskas dāmas šķiet visai seksapīlas. Stiprā dzimuma pārstāvji apgalvo, ka šādas sievietes izdala īpašas vibrācijas un enerģiju, kas darbojas magnētiski, un pretoties tām praktiski nav iespējams.

4.Taisnīgums un vienlīdzība

Vairākums vīriešu uzskata taisnīgumu un vienlīdzību par ļoti svarīgām īpašībām attiecībās. Vīrietis vēlas, lai viņam būtu iespēja dalīties savās vājībās ar cilvēku, kam nav svarīgi dzimumu stereotipi. Viņš nevēlas slēpt vai maskēt savas emocijas un jūtīgumu un gaida sapratni. Tādējādi spēja attiekties pret otru kā pret vienlīdzīgu partneri visās dzīves sfērās ir viena no pievilcīgākajām sievietes īpašībām.

5.Sieviete, kas dod iespēju vīrietim veltīt laiku sev

Vīrieši saka, ka viņiem pavadīt laiku ar savu partneri, taču viņi arī tiecas saglabāt savu neatkarību. Tas ir laiks sev, savai personiskajai telpai, un tas viss saistīts ar abpusēju cieņu un uzticēšanos. Ja sieviete netur dzīvesdraugu saitītē, bet dod viņam pilnīgu brīvību, viņam partnera acīs kļūst neapstrīdami pievilcīga.

 

Avots: Tayni-mirozdaniya.ru/ La.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.