14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Astoņas pazīmes, kas liecina, ka jums ir stipras attiecības ar stabilu nākotni

 

Pat, ja jūs jau sen esat kopā, ir pavisam normāli domāt un baidīties par nākotni. It īpaši, ja jūs neesat precēti, bet visi draugi jau sen ir gan kāzas nosvinējuši, gan pie bērniem tikuši. Dzīve nav paredzama, bet ir dažas pazīmes, kas liecina, ka jums ir stipras attiecības ar stabilu nākotni.

Attiecībās jūs esat vienlīdzīgi. Justies vienlīdzīgiem attiecībās ir ļoti svarīgi. Partnerim par tevi ir jārūpējas tieši tāpat, kā par sevi. Viņa laime un prieks ir tikpat svarīgs, kā tavējais. Ja attiecības nav vienlīdzīgas, ilgi izdzīvot tās nespēj.

Jums ir līdzīgas vērtības. Vai jūsu vērtības sakrīt? Visās attiecībās ir iespējami kompromisi, bet, ja pamatvērtības ir pārāk atšķirīgas, tad perspektīvu attiecībām ir maz.

Jūs spējat iztēloties kopīgu nākotni. Pagaidām tā var būt ne visai detalizēta, bet ir jāsaprot galvenais – vēlies tu ar šo cilvēku būt kopā vai, nē. Ja, nē, tad priekš kam zaudēt laiku?

Tu zini, ka partneris domā par tevi. Tas ir redzams viņa rīcībā. Tam nav jābūt nekam lielam. Pietiek ar to, ka viņš nopērk tev šokolādi, jo zina, ka tā tev ļoti garšo, vai arī vakaros sasilda tavu gultas pusi, jo zina, ka tā tev vislabāk patīk.

Jūs protat atrisināt strīdus. Strīdas visi. Taču ne visi prot tikt galā ar tiem mierīgā ceļā. Problēmas ir jāprot risināt konstruktīvi, nevis jāstrīdās par to, kurš mājās ir galvenais.

Jūs varat runāt par visu. Arī par sarežģītākām tēmām – sekss, nauda, politika, reliģija… Ja jūs plānojat ilgāku laiku būt kopā, tad jums ir jābūt atklātiem vienam pret otru.

Jums ir arī katram sava dzīve. Savu hobiju un aizraušanos esamība ir svarīga gan personībai, gan attiecībām.

Klusēšana jums nešķiet neērta. Ja jūs gribat būt kopā, tad jums būs ilgu laiku jāpavada kopā. Un tas ne vienmēr būs jautrs un interesants. Jā, dažreiz gribas vienkārši paklusēt. Ja klusēšana jums šķiet komfortabla, nedomājot, ka kaut kas nav kārtībā, tad tā ir laba zīme.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.