0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Septiņas lietas, kuras mēs maldīgi uzskatām par mīlestību

 

Mēs bieži vien dažas ikdienā sastopamas situācijas un lietas jaucam ar mīlestību, jo konkrētā brīdī jūtam kaut ko patiesi patīkamu un labu. Piemēram:

Ļoti labs sekss. Tas var apmānīt tavas smadzenes. Ja tu nodarbojies ar seksu ar cilvēku, kurš tev patīk, tu varētu padomāt, ka tev pret viņu ir nopietnākas jūtas, nekā ir patiesībā. Ja attiecības ir sākušās nesen, esi uzmanīga un nesajauc patīkamās, fiziskās izjūtas ar mīlestību.

Atvainošanās no bijušā. Tikai tāpēc, ka tavs bijušais beidzot ir kārtīgi tev atvainojies, nenozīmē, ka jūsu starpā vēl valda mīlestība. Esi uzmanīga! Tas, ka viņš tev atvainojās par to, ka slikti pret tevi izturējās, nenozīmē, ka viņš to vairs nedarīs. Nekas vairs nebūs kā agrāk.

Kad bijušais lūdz otru iespēju.Ja viņš pēkšņi atgriežas un lūdz otru iespēju, nevajag uzreiz domāt, ka tas ir liktenis un patiesa mīlestība. Ja arī tev tā šķiet laba doma, atceries, ka bija iemesls, kāpēc jūs izšķīrāties. Dod sev laiku visu kārtīgi pārdomāt.

Biežas dāvanas no partnera. Jā, dāvanas ir veids, kā izrādīt savas jūtas, bet tas ir arī veids, kā manipulēt. Ja tu dāvanas saņem ļoti bieži, padomā, vai tur neslēpjas kaut kas vairāk.

Lielisks pirmais randiņš. Protams, pirmais randiņš ir svarīgs notikums, bet nevajag pēc tam uzreiz domāt, ka esi sastapusi savu lielo mīlestību. Dod attiecību attīstībai vairāk laika.

Kad tu dzirdi visu to, ko vēlies dzirdēt. Ir patīkami uzklausīt komplimentus, ir patīkami apzināties, ka jūs esat līdzīgi un ka arī uzskati jums ir līdzīgi… Tikai piebremzē! Lai gan šādi brīži ir patīkami, tad uzreiz nenozīmē, ka tā ir mīlestība.

Kad draugi saka, ka viņiem viņš iepatikās. Protams, tev gribas, lai tavs izredzētais taviem draugiem patīk. Un ir ļoti svarīgi, ja draugi patiesi redz, ka starp jums plaukst jūtas. Taču atvēli laiku sev padomāt un saprast, ko jūti. Nebalsties tikai uz draugu viedokli un nepaliec kopā ar cilvēku tikai tāpēc, ka viņš patīk taviem draugiem.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.