0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ādai atkal stress – Kā rūpēties par sejas ādu rudenī

 

Aukstums, apkure, sauss gaiss, vējš, lietus – visi šie apstākļi spēcīgi ietekmē mūsu organismu un visātrāk uz to reaģē tieši neaizsargātākā ķermeņa daļa – mūsu seja. Lūpas sāk sprēgāt, āda šķiet sūrstoša, sausa un apsārtusi. Kā no tā visa izvairīties?

Vislabāk ādu mitrina serums

Tie, kam ir ļoti sausa āda, var izmantot ļoti treknu krēmu. Visiem pārējiem, it īpaši problemātiskas ādas īpašniekiem, šī metode neder. Līdzekļi ar „smagu” tekstūru tikai aizsprostos poras.

Padoms: uzklāj uz ādas serumu ar hialuronskābi vai gēlu uz alvejas sulas bāzes. Pēc tam ne pārāk treknu krēmu. Pateicoties šādai kombinācijai tu iegūsi efektīvu mitrināšanu bez iekaisumiem un citām nepatīkamām sekām.

Neaizmirsti par pīlingu

Neviens līdzeklis nespēs efektīvi mitrināt ādu, ja regulāri netiks aizvākts atmirušo ādas šūnu slānis. Taisi pīlingu 2-3 reizes nedēļā, un pēc tam uzklāj mitrinošu masku.

… taču nevajag aizrauties

Pirmā pazīme, kas liecina par to, ka tu kaut ko esi izdarījusi nepareizi, ir spēcīga ādas lobīšanās. Tādā gadījumā pīlingu uz laiku atliec un vairāk pievērsies mitrinošiem līdzekļiem.

Iegādājies gaisa mitrinātāju

Novieto to guļamistabā un jau no rīta tu pamanīsi, ka āda izskatās labāk. Rudenī un ziemā telpās gaiss ir ļoti sauss, tāpēc no tā cieš āda.

Atjauno kosmētikas krājumus

Iegādājies labu lūpu balzāmu un krēmu ādai ap acīm. Tajās sejas zonās āda ir īpaši trausla un jutīga, tāpēc arī pieprasa pastiprinātas rūpes.

 

Avots: Bazaar.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.