1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Par delikāto: 6 padomi sievietēm, kuras nespēj sasniegt orgasmu

 

Orgasms nav kaut kāda īpašā prasme, kas ir pieejama tikai izredzētajiem. Šie padomi palīdzēs labāk izprast savu ķermeni, atklāt jutīgumu un sasniegt baudas virsotnes.

Konsultējies ar ārstu

Vai esi dzirdējusi par anorgazmiju? Tas ir stāvoklis, kad cilvēks nespēj sasniegt orgasmu. Protams, tas nenozīmē, ka tev tā ir, bet pakonsultēties var.

Orgasmu iespaidot var arī medikamenti, piemēram, antidepresanti vai medikamenti asinsspiediena regulēšanai.

Arī psiholoģiskais stāvoklis var kļūt par šķērsli (un šis ir izplatītākais iemesls). Panīkums, depresija, kautrēšanās un bailes neļaus tev atslābināties. Par narkotikām un alkoholu vispār nav jēgas sākt runāt.

Biežāk masturbē

Masturbācija ir lielisks veids, kā izzināt sava ķermeņa vajadzības un ceļu līdz orgasmam.

Pa lielam nav svarīgi, kādu tehniku tu izmanto – diagonālas, apļveida, uz augšu un leju, pa labi un pa kreisi vai astotnieka veida kustības – mērķis ir viens – gūt baudu.

Ko darīt, ja vientulībā tu spēj sasniegt orgasmu, bet ar partneri nevari? Pievērs uzmanību tam, ko jūs darāt gultā. Kas teica, ka tu nevari pati sevi piepalīdzēt? Visticamāk tavam partnerim tas pat patiks.

Daudzas sievietes slinko un saīsina masturbācijas procesu līdz minimumam – orgasms ir, nu ir labi. Bet patiesībā šo procesu vajadzētu paildzināt. Tad bauda būs vēl lielāka.

Izmanto vibratoru

Ceļā uz orgasmu visi līdzekļi ir labi. Tai skaitā arī seksa rotaļlietas.

Vibrators atvieglos dzīvi taviem pirkstiem. Jāpiemin gan, ka šī metode neder visiem. Ir sievietes, kurām vienkārši nepatīk sajūtas, kuras raisa vibrators. Bet izmēģināt var! Galu galā, ne velti vien vibratori ir daudzu sieviešu iecienīta „rotaļlieta”.

Nevies cerības

Ir skumīgi, kad cerības nesakrīt ar realitāti. Tāpēc labāk nesacerēties par lielisku orgasmu pirms vispār kaut kas ir noticis. Nevajag domāt, ka ar pirmo masturbēšanas reizi viss izdosies. Esi reālistiska un pieņem savu ķermeni kā izpētes objektu. Kad tu tikai sāc sevi izzināt, orgasms var būt pavisam vājš. Ar laiku tu iemācīsies sevi labāk kontrolēt, un tad arī sajūtas mainīsies.

Zini savas bailes

Daudzas sievietes nesasniedz orgasmu tikai tāpēc, ka nespēj tikt pāri savām iekšējām barjerām. Piemēram, kāda ir kategoriski „pret” masturbāciju, kādu mulcina viņas kailais ķermenis vīrieša priekšā, vēl kādu pornogrāfija.

Aizdomājies par saviem kompleksiem. Kāpēc tevī ir bailes, vainas izjūta vai kauns? Starp citu, arī perfekcionisms traucē atslābināties un gūt baudu gultā. Neskūtas kājas vai izpūruši mati – mīlošs cilvēks tādiem sīkumiem nepievērsīs uzmanību.

Māci partneri mīlēt tevi

Ja tu vari sasniegt orgasmu masturbācijas laikā, bet ar partneri tas neizdodas, strādā ar viņu! Visticamāk, ka tu:

a)neesi parādījusi partnerim, kas tev patīk;

b)nedod partnerim iespēju sakoncentrēties uz tevis.

Pastāsti vai parādi viņam, kas tev patīk – kādas kustības un glāsti.

Vēlmes un vajadzības ir pavisam normāla parādība. Taču daudzi uzskata, ka lūgt pēc uzmanības ir kaut kā nepareizi. Galu galā jūs esat tikuši līdz seksam, lai gūtu baudu. Kāpēc neļaut partnerim tev to sniegt?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.