11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

11 maģiskas sievietes īpašības, kas apbur vīrieti. Vai tev tās piemīt?

 

Vīrietis pēc savas dabas nespēj bez sievietes. Sieviete kā magnēts pievelk sev, apbur un tur savā varā. Šajā sarakstā apkopotas pašas spēcīgākās sieviešu maģiskās spējas. Ja pareizi tās lieto, tad laimīga dzīve būs nodrošināta gan sievietei, gan vīrietim.

Lūk, ko stāsta dažādi vīrieši par sieviešu īpašībām, kas viņiem šķiet apburošas.

Tu esi neticami maiga

“Sievietes vienmēr ir tik maigas. Man patīk jūsu vēderiņi un ka var pieglausties pie jūsu maigajām krūtīm”.

Tu patīkami smaržo

“Man patīk, kā sievietes smaržo. Tā ir satriecoša kombinācija – šampūns, smaržas un viss pārējais, ko jūs izmantojat dušā. Sievietes smaržo satriecoši. Gandrīz visu laiku”.

Tavi mātes instinkti

“Sieviete kļūst daudz maigāka un gādīgāka pret vīru un draugiem, kad viņai piedzimst bērns. Un – ja jūs arī gatavojiet mums, mēs jūs mīlēsim mūžam”.

Tu izskaties seksuāli savā bikini

“Jūs var mīlēt tikai par bikini vien, kurā jūs izskatāties eleganti, lai kā arī jūs nežēlotos par savu tuklo figūru”.

Tu proti klausīties

“Es labāk parunāšu ar draudzeni, kad man vajag atrisināt kādu emocionālu problēmu. Es jūtu, ka viņa manī klausās labāk, nekā kāds no maniem vīriešu kārtas draugiem, un labāk palīdzēs tikt ar sevi galā”.

Tu spēj viegli stāstīt par savām jūtām

“Dažkārt jūs domājat, ka mums viss ir vienalga, tāpēc, ka mēs nesēžam kā jūsu draudzenes un nedalāmies jūtās par to, cik laimīgas viņas ir, ka satikušas īsto vīrieti. Vienkārši mums ir grūti to izdarīt. Jums ir ļoti viegli runāt par savām jūtām”.

Tu ideāli saderi ar vīrieti gultā

“Šķiet, sievietes ķermenis ideāli sader ar vīrieša ķermeni, īpaši ja noguļas karotes pozā – tas ir vienkārši burvīgi”.

Tu nebaidies raudāt un būt emocionāla

Dažkārt es apskaužu, cik lielā mērā sievietes spēj izrādīt savas emocijas. Vīrieši arī grib raudāt vai attaisnot savu slikto noskaņojumu ar premenstruālo sindromu, vai uzvesties kā mazi bērni, bet mēs savaldāmies un uzvedamies kā mačo. Tas ir nogurdinoši”.

Tavs ķermenis ir brīnišķīgs

“Katras sievietes ķermenī it tik daudz personiska un unikāla. Pavērot, kā sieviete iet pa ielu ir daudz interesantāk, nekā sekot līdzi vīrieša gaitai. Visa lieta slēpjas gurnos, kā jūs tos šūpojot, kā dziedāja Šakira “hips don’t lie” (“gurni nemelo”)”.

Tu ārkārtīgi seksīgi izskaties augstpapēžu kurpēs

“Nekas tā neizskaistina jūsu kājas kā seksīgas kurpes uz papēžiem. Mums tas patīk pat tad, ja tajās kļūstat nedaudz garāka par mums. Vienkārši neaizmirstiet nēsāt somiņā baleta kurpes, jo tas aizkaitina – pastāvīgi dzirdēt jūsu gaušanos vakarpusē”.

Tu lieliski izskaties pat pidžamā

“Mums patīk, kas jūs uzpošaties pirms iziešanas no mājas, taču ir kaut kas ļoti seksīgs arī tajā, kad jūs esat mājās bez grima un vienkāršā pidžamā”.

 

Avots: Moimozg.ru/ La.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.