14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Tabu tēmas – par ko nevajadzētu runāt ar savu vīrieti

 

Sievietēm ļoti patīk runāt. It īpaši ar vīriešiem. Taču dažkārt labāk būtu paklusēt. Kādas tēmas sarunās ar vīriešiem labāk neaizskart? Lūk, kādas:

Bijušie – tā nav tēma diskusijām

Dārgās dāmas, vienkārši noticiet tam, ka jūsu attiecības būs labvēlīgākas, ja tēma par bijušajiem netiks aizskarta. Un, lūdzu, bez jebkādām intīmām detaļām.

Ja tu sāksi necienīgi atsaukties uz saviem bijušajiem, tad arī esošajam vīrietim var rasties šaubas un jautājumi: „Kāpēc tu vispār ar viņu satikies, ja jau viņš bija tik slikts? Par mani arī tā runāsi, ja izšķirsimies?” Vai vēl ļaunāk: „Varbūt tavam bijušajam par tevi bija taisnība?”

Netēlo gudrīti (it īpaši, ja par tēmu neko nezini)

Nevajag uzvesties augstprātīgi. Vispār nevajag sevi uzskatīt par labāku un interesantāku, neatkarīgi no dzimuma. Īpaši komiski izskatās, kad sieviete vispār tēmu nesaprot, bet turpina strīdēties pretīm.

Vēl nevajadzētu uzbāzīgi censties ar vīrieti runāt par tēmu, kurā viņš nav spēcīgs. Kāda tur var sanākt diskusija? Tā tu viņam tikai liksi justies neērti.

Nevajag partnera klātbūtnē sajūsmināties par citiem vīriešiem

Protams, jūsmošana par kādu nav nekas slikts un ir samērā dabiska parādība, taču nevajag to skaļi un uzkrītoši demonstrēt. Paturi savas domas pie sevis, citādi liksi partnerim justies neērti, sliktākam un šaubīties par sevi. Padomā, vai tev patiktu, ja viņš tavā klātbūtnē jūsmotu par citām sievietēm. Diez vai…

Viņa ģimene ir viņa templis

Nekādā gadījumā neizsakies negatīvi par viņa draugiem un tuviniekiem. It īpaši par viņa mammu. Pat, ja tev šķiet, ka viņa šausmīgi gatavo vai arī nesaprot, ko runā. Ja tomēr saruna ir nepieciešama, centies to darīt pēc iespējas saudzīgākā un mierīgākā veidā. Atceries, viņš ar mammu ir dzīvojis kopā daudz ilgāk, nekā tu viņu pazīsti. Vienkārši atkal padomā – kā tu reaģētu, ja vīrietis slikti izteiktos par tavu ģimeni un draugiem.

Nerunā caur puķītēm

Šeit grēko daudzas sievietes. Problēma ir tāda, ka vīrieši mājienus nesaprot. Pie tam, viņus kaitina loģikas trūkums sarunā. Uzdod konkrētus jautājums un saki tieši, ko tu vēlies.

Dažkārt sievietēm patīk tēlot noslēpumainās, taču tā aizraujas, ka neviens viņas vairs nespēj saprast. Vēl ir svarīgi runāt par to, ko tu vēlies, nevis to, ko nevēlies.

Atlikt detaļas

Nevajag partnerim stāstīt par to, cik bieži tu dodies uz vaksāciju vai pie kosmetologa. Atstāsim šādus jautājumus citai reizei… ar kādu citu. Kā saka – „mazāk zini, labāk guli”.

Un vēl viens noteikums – mazāk nevajadzīgas informācijas. Nemoki savu partneri ar liekām detaļām. Atstāj stāstus par draudzeņu likteņiem un attāliem radiem kādam citam. Vīrieti tas neinteresē. Viņu interesē viņa sieviete, nevis 10 viņas draudzenes.

Klusēšana – zelts

Cilvēks, kurš divreiz padomās pirms pateiks, ir zelta vērtē. Vienmēr to atceries un izvairies no liekiem strīdiem. Smaidi!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.