15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

7 kļūdas, kuras tu pieļauj, veikalā izvēloties tonālo krēmu

 

Tu centīgi izvēlies veikalā toni, tekstūru, klājumu, bet pēc tam atklāj, ka ikdienā produkts kļūst pilnīgi citādāks? Tūlīt tiksim ar šo jautājumu skaidrībā.

Kļūda Nr.1: Tu izmēģini toni uz rokas

Gandrīz nekad ādas tonis uz rokas nesakritīs ar ādas toni uz sejas. Produktu ir jāizmēģina uz vaigu kaula vai žokļa līnijas. Tā tu nekļūdīsies.

Kļūda Nr.2: Tu izmēģini produktu pa virsu grimam

Pat, ja tavs esošais tonālais krēms tev ideāli der, tā pigmenti var sākt “konfliktēt” ar jaunā līdzekļa sastāvu. Tā rezultātā tu nevari novērtēt īsto toni.

Kļūda Nr.3: Tu pēti toni veikalā

Ņem vērā faktu, ka ikdienā tu uzturies dabīgajā gaismā, nevis veikalā. Pie tam, veikala apgaismojums nereti ir patiesi dīvains un nedabīgs. Ja tu vēlies atrast sev piemērotāko tonālo krēmu, uzklāj vairākus toņus uz sejas, izej ārā un tad novērtē rezultātu.

Kļūda Nr.4: Starp diviem toņiem tu izvēlies tumšāko

Ja tu nekādi nespēj izvēlēties starp diviem līdzīgiem toņiem, ņem abus un sajauc vai arī izvēlies gaišāko. Ja izvēlēsies tumšāko, tas var izrādīties par tumšu, un nekas nebojā seju vairāk, kā pārāk tumšs pamats.

Kļūda Nr.5: Tu necenties tonālo krēmu izpludināt

Bet pēc tam mājās atklāj, ka krēms klājas nevienmērīgi un ne visai parocīgi. Paķer līdzi no mājām kosmētikas sūkli vai otiņu, kuru esi radusi lietot, un paskaties, kā izvēlētais produkts “uzvedas” uz sejas, kad uzklāj to sev ierastā metodē.

Kļūda Nr.6: Tu pērc krēmu vakarā

Dienas laikā seja mainās: tu sasvīsti, nosalsti, uz sejas nonāk putekļi, tu steidzies un sakarsi vai arī vienkārši esi nogurusi un izskaties pelēka. Jebkurā gadījumā, vakarā nepieciešamais tonis būs tālu no pareizā. Kosmētiku iegādājies dienas pirmajā pusē, tad āda tevi nepievils.

Kļūda Nr.7: Tu izvēlies pārāk sedzošu krēmu

Atceries: tonālais krēms nav špaktele. Tavai ādai ir jāspīd tam cauri, vienkārši tonis izskatīsies vienmērīgāks un glītāks. Nepilnību maskēšanai izmanto konsīlerus un korektorus.

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.