8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Uzacis ir “mirušas”, lai dzīvo acis! Kas modē šosezon? Prezentē “Baltic Beauty 2017”!

 
Foto: Publicitātes

Jau sen meikapa modē nav vienas konkrētas tendences, bet gan vairākas – katra savam personības tipam. Kāds grims piestāv tavai personībai? Uzzini izstādē “Baltic Beauty 2017“, kas no 3. līdz 5. novembrim notiks Ķīpsalā. Bet jau šobrīd sadarbībā ar stilisti Unu Bernatoviču piedāvājam ielūkoties šī brīža pasaules meikapa modes tendencēs.

Melnais Kleopatras „grānžs”

Modē Kleopatras! Viņas valdzinājuma noslēpumu vēlas atklāt daudzas, un, kas zina, varbūt tas slēpās tieši “grānža” meikapā? Lai padarītu acu skatienu tikpat noslēpumainu, bet reizē drosmīgu, var izmantot melno zīmuli vai šķidro kontūrlīniju dažādās toņkrāsās.Tradicionāli kontūrlīnija tiek vilkta pa augšējo plakstiņu, bet drosmīgākās var izcelt arī apakšējo skropstu līniju. Aktuāli ir izcelt acu kaktiņus, radot gandrīz vai fantāziju tēlam līdzīgu, mazliet futūristisku izskatu.

Tauriņa valdzinājums

Šī meikapa aktualitāte ir pielīdzināma tauriņa grācijai – spārniem aizveroties, mēs redzamklasiski melno, taču ik sekundes desmitdaļu, tiem atveroties, tiekam apburti ar krāšņām krāsām.Šajā gadījumā – ar sarkanu, jo, turpinot dinamikas aktualitāti meikapā, popularitāti nezaudē klasiskais salikums – melnais ar sarkano. To veido klasiskais dūmakainais meikaps ar sarkanā akcentu pašā plakstiņa centrā. Acīm nomirkšķinot, ik pa laikam iedegsies sārta liesma.

Kā izkāpusi no sešdesmito gadu filmām

Ja skaistuma ziņā asociē sevi ar slavenās dziesmas  “Je t’aime… moi non plus”izpildītāju Džeinu Birkinu vai pirmo Džeimsa Bonda liktenīgās sievietes atveidotāju Ursulu Andresu, šī meikapa tendence tevi sajūsminās. Lielās leļļu acis atkalir modē! Tikai mazliet papildinātas. Kā tās panākt? Atliek sakombinēt pagarinošo un apjomu piešķirošo skropstu tušu gan augšējām, gan apakšējām skropstām. Taču visefektīvāk ir izmantot mākslīgās skropstas. Parasti šādam acu meikapam pieskaņolūpukrāsu maigos toņos, lai akcentētu tikai acis.

Jo krāsaināk, jo labāk

Ja aiz loga ir pelēcība, kādēļ gan nepiešķirt košumu ar rotaļīgu  un dzīvīgu meikapu? Kurš teicis, ka tas nepiestāvēs arī vilnas džemperim vai kažokādas cepurei? Arī šeit var paspēlēties ar trāpīgiem akcentiem, šaurām vai platām līnijām, spilgtiem ēnu laukumiem. Galvenais, lai krāsas būtu spilgtas  – kā sapnis vasaras naktī!

Kā no gultas piecēlusies!

Filmās nereti tiek izspēlēta aina, kur pirms romantiskas pamošanās brīvdienu rītākopā ar savu mīļoto galvenā varone aizsteidzas uz vannas istabu un ātri sevi sapucē, lai izskatītos tā, it kā būtu tikko pamodusies –dabīga, taču neatvairāma. Tieši  šāds meikaps ir modē, tikai tagad arī citās dzīves situācijās. Tas simpatizēs dāmām, kurām rebel nenozīmē spilgts meikaps, bet būt pašai –tikai ar nemanāmiem, dabīgiem akcentiem.Skaistuma minimums nākamajai ziemai –barojošs krēms, caurspīdīgs lūpu balzams un nedaudz izgaismotāja!

Modē biklums

Tavs meikaps ir tava personība. Tādēļ, lai roķīgajām paliek sarkanais un melnais, bet maigajām, romantiskajām būtnēm – rozā. Taču piekritīsiet, ka mirklī, kad sieviete samulst un viņas vaigi mazliet pietvīkst, viņai piemīt kāds neizskaidrojams šarms. Naivums un vienkāršība ir nākamās tendences atslēgvārdi. Te netiek likti nekādi akcenti –ēnas, vaigu sārtumi un lūpu krāsa ir caurspīdīgos rozā toņos.

Jo monolītāk, jo labāk

Turpinot tiekties pēc dabīgā – ir pienācis brīdis, kad uzacis vairs nav primadonnas godā. Lai sejā neizceltos nekādas īpašas līnijas, bet tā būtu,cik monolīta vien iespējams, uzacis pat tiek balinātas.Tiek darīts viss, lai  uzacis izceltos pēc iespējas mazāk. Tādēļ tiek akcentētas dabīgas, vienkāršas acis ar ļoti maigu un gandrīz nemanāmu meikapu.

Skūpstīšanās imitēšana

Tā kā mileniāļu paaudzei kautrība nav raksturīga un seksualitāte ietilpst viņu ikdienas sarunu tematikā, arī meikapa tendences piemērojas. Proti – populārs ir meikaps, kurā lūpas apzināti izskatās gluži kā pēc kaislīgas skūpstīšanās! Lūpu kontūrzīmuļi vairs nav topā, un to vietā nāk lūpas bez  izteiktas kontūrlīnijas. Un vēl vairāk – meikaps var izjaukt robežu ar dabīgo lūpu līniju un veidot viegli dūmakaini sārtu pāreju –kā pēc saldējuma ēšanas vai kaislīgas nakts.

Ķiršu krāsas lūpas

Ja tomēr nevēlies eksperimentēt ar lūpu kontūrlīnijām, tad izstādē “Baltic Beauty” noteikti iegadājies ķiršu krāsas kontūrlīnijas, jo tās šoziem tiek celtas goda pjedestālā. Un nav brīnums –  krāsa ir gana bagātīga un sulīga!  Turklāt to var pieskaņot modes industrijā aktuālajam bordo tonim.

 

Vairāk iedvesmas par meikapu varēs smelties1. Baltijas meikapa konferencē „No klasikas līdz mākslai”, kas notiks izstādē  “Baltic Beauty 2017” 4. novembrī konferenču zālē Nr. 1.Tajā ar savu pieredzi un zināšanām dalīsies vizāžisti no Ukrainas un Krievijas, tajā skaitāKrievijas top vizāžists Deniss Kartašovs, kura  radītais meikaps rotājis tādu žurnālu kā “Elle”, “Vogue” un “Dolores Magazine and Hairs” vākus.Vairāk par izstādē notiekošajām konferencēm:www.bt1.lv/bb/prog/seminari_sksp_2017_lat.pdf

 

Lai dzīve dzirkstī un tai līdzi arī tu – ļaujies skaistumkopšanas svētkiem Ķīpsalā!

Vairāk par izstādi “Baltic Beauty 2017”: www.bt1.lv/bb

Sekojiet  „Baltic Beauty” aktualitātēm arī sociālajā tīklā:www.facebook.com/Izstāde-Baltic-Beauty

 “Baltic Beauty” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju,  SIA “Pigmalions”.

Darbalaiks:

  1. novembrī 11.00–20.00
    5. novembrī 11.00–20.00
    6. novembrī 11.00–19.00

Biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 6 EUR
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Pensionāriem, skolēniem, invalīdiem – 3,50 EUR

Biļetes nopērkamas arī internetā: https://bb2017.ticketforevent.com/lv/

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.