1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Riga Plaza tiks atvērts lielākais Samsung veikals Latvijā!

 

3.novembrī tirdzniecības centrā Riga Plaza durvis vērs līdz šim lielākais Samsung veikals Latvijā. Vairāk nekā 145 m2 plašajā telpā būs pieejams apjomīgs mobilo ierīču klāsts un to aksesuāri, nēsājamās ierīces, planšetdatori,daudzveidīga un aizraujoša virtuālās realitātes un interaktīvo aktivitāšu zona, kā arī Samsung akadēmija.

Veikalā varēs apskatīt un iegādāties ne tikai jaunākos Samsung produktus, bet tā vienlaikus būs vieta, kur mobilo ierīču lietotāji varēs ērti saņemt virkni papildservisa pakalpojumus kā, piemēram, datu pārsūtīšana uz jaunu telefonu, operētājsistēmas atjaunināšana, apgūt tehnoloģiju lietotprasmi Samsung akadēmijā, kā arī gūt nepieciešamo tehnisko atbalstu.

“Samsung atver līdz šim lielāko veikalu Latvijā, kas nodrošinās klientiem visērtāko pakalpojumu klāstu vienuviet, sniedzot iespēju gan iepazīt jaunus produktus, gan saņemt pakalpojumus jau klientam piederošiem produktiem. Samsung priekšrocība ir daudzpusīgais produktu klāsts un prasmīgie konsultanti, kas palīdzēs iepazīt visplašākās ierīču iespējas,” norāda Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs.

Jaunajā Samsung veikalā būs iespēja pabūt virtuālajā realitātē, izmēģinot 4D virtuālās realitātes krēslu, pavadīt laiku interaktīvo sporta aktivitāšu zonā vai iemērkt ūdensizturīgos tālruņus ūdenī. Kā pārvērst viedtālruni datorā ar DeX platformu, kā darbojas acu skeneris un sejas atpazīšanas funkcija – šie ir tikai daži no mūsdienu tehnoloģiju risinājumiem, ko jebkurš varēs izmēģināt prasmīgu konsultantu klātbūtnē.Savukārt Samsung akadēmijā klienti apmācītu produktu speciālistu vadībā varēs apgūt kā visefektīvāk izmantot uzņēmuma jaunākos viedtālruņus, izzinot to dažādās funkcijas un sniegtās iespējas.

Šis ir jau septītais šāda koncepta Samsung veikals Baltijas valstīs. Latvijā un arī Baltijas valstīs pirmais Samsung mazumtirdzniecības veikals, sadarbībā ar LMT, tika atklāts jau 2015. gada vidū tirdzniecības centrā Spice. Kopumā visā pasaulē darbojas jau vairāk nekā 3000 Samsung veikalu 70 valstīs.

Atvēršanas dienā – 3. novembrī –Samsung veikala sortimentā esošajiem produktiem tiks piemērota atlaide līdz 20%. Turklāt ikviens interesents tiek aicināts arī uz oficiālo atklāšanas brīdi kopā ar Samantu Tīnu un Mārtiņu Kapzemu plkst. 18.00 – starp klātesošajiem, kuri būs piereģistrējušies loterijai, tiks izlozēts viens jaunais Galaxy Note8 viedtālrunis.

Samsung veikals atradīsies Riga Plaza 1. stāvā, laukumā pie ieejas “Londona”, starp Douglas un Monton veikaliem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.