2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Pieci vīriešu sadzīviskie ieradumi, kuri kaitina gandrīz jebkuru sievieti

 

Pastāv vairāki, ikdienišķi vīriešu paradumi, kuru dēļ sievietēm dažkārt mati ceļas stāvus! Vai vīrieši paši zina, kas tas ir?

Viņš uzbudinās pats no sevis

Jā, jā, tieši tā. Mēs runājam par to komisko brīdi, kad vīrietis pēc treniņa stāv kails spoguļa priekšā, apzinās, cik lielisks ir, un kaifo. Sliktākajā gadījumā – pamatīgi uzbudinās. Vai nav dīvaini?

Videospēles

Vai tiešām nevar kaut kā vairāk ierobežot savu spēļu laiku un vismaz vakarā, pēc darba, veltīt nedaudz vairāk laika mīļotajai sievietei? It īpaši tad, ja viņa ir pagatavojusi garšīgas vakariņas, nedaudz uzpucējusies un skaisti uzklājusi vakariņu galdu. Zināt, kas ir traki? Ka vīrietis to pat nepamana!

Ēšana gultā vai pie datora

Paturpinot iepriekšējo punktu… Vai tiešām ir tik grūti apsēsties pie galda? Kāpēc gulta ir jāizmanto kā ēdamistaba? Tas ir slinkuma kalngals un nevēlēšanās uzvesties kā pieaugušam cilvēkam. Reti kura sieviete uz to var noskatīties ar patiku. Ja nu vienīgi tā, kura ēd turpat blakus.

Netīrā apģērba valkāšana

Vai tiešām ir normāli izvilkt no veļas groza savu mīļāko džemperi un vēlreiz uzvilkt? Pavisam noteikti tas nenokļuva tur bez iemesla. It īpaši, ja džemperi tur ielika sieviete. Līdzvērtīga situācija ir tad, ja drēbes dienas beigās nomet uz grīdas un no rīta atkal uzvelk. Fui.

Smaržu lietošana uz netīra apģērba

Paturpināsim netīro drēbju tēmu… Jebkurš parfīms, kas sajaucas ar sviedru aromātu, noteikti kļūst par vienu ellīgu maisījumu! Labāk, lai vīrietis uzvelk tīru kreklu un tad smaržinās. Efekts būs daudz patīkamāks.

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.