1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Lēnāk brauksi, tālāk tiksi: Iemesli, kāpēc seksam jābūt lēnam un ilgam

 

Ātrs sekss ir aizraujošs, taču kaut kas maģisks notiek laikā, kad tu nesteidzies un izbaudi katru mirkli. Lūk, septiņi iemesli, kāpēc vajadzētu piebremzēt ar steigšanos:

Jūs izbaudāt mirkli

Vairs nav jādomā par darbu, rēķinu apmaksāšanu vai pilošo krānu. Ieskaties partnera acīs, lai sajustu baudu un aizmirstu par visām problēmām. Izklausās banāli, bet tas strādā! Tava apziņa būs līdzās mīļotajam cilvēkam, un tas pastiprinās patīkamās izjūtas un seksa intensitāti.

Tu vari izjust, cik patīkams var būt sekss

Aizmirsti visu, ko esi redzējusi porno un romantiskās filmās. Seksā nevajag domāt, ka tikai tas, ka sir ekrāna otrā pusē, ir pareizi. Tā tu sev sagādāsi vienu vienīgu vilšanos. Paļaujies uz savām un partnera patiesajām sajūtām un vēlmēm.

Lēnāk brauksi, tālāk tiksi

Jā, mēdz gadīties tā, ka vēlme ātri noraut partnerim drēbes un mesties kaislē ir spēcīga, taču nākamreiz pamēģini kaut ko citu. Izģērbiet cits citu lēnām, lai jūsu rokas apseko visu ķermeni un izbauda lielo gaidīšanas mirkli. Jūs abi būsiet tik ļoti uzbudināti, ka gaidīšana ātri vien atmaksāsies.

Laiks, lai pamēģinātu kaut ko jaunu

Lēns sekss veicina vēlmi rast jaunus veidus, kā satuvināties ar partneri. Izmēģiniet dažādas pozas, palutiniet cits citu ar erotisku masāžu, izjūties ķermeņa smaržu un temperatūru… Pievērsiet pastiprinātu uzmanību sajūtām, kuras jūs virza.

Sekss ilgst ilgāku laiku

Iemesls ir skaidrs. Jo vairāk laika jūs pavadāt izzinot viens otru, jo lēnāks ir temps. Jo lēnāks ir temps, jo ilgāk jums ir sekss!

Spēcīgāki orgasmi

Jā, jā, tā ir. Stimulācija notiek lēnām, orgasms ir aizraujošāks…

Tas stiprina saikni attiecībās

Lēns sekss ļauj izteikt vēlmes un izmēģināt vairāk jauna. Tas lieliski satuvina, jo jūs jūtaties tuvāk gan fiziski, gan emocionāli.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.