Sastāvdaļas: 2 olas, 55 g miltu, 55 g cukura, 2 tējkarotes cepamā pulvera, šķipsniņa sāls, pildījums – pēc gaumes.

Pagatavošana:

Olas un cukuru kārtīgi sakuļ, pakāpeniski pievieno jau iepriekš sajauktos miltus, sāli un cepamo pulveri.

Mīklu vienmērīgi izklāj uz cepampapīra un liek cepties 6 minūtes cepeškrāsnī, kas uzsildīta līdz 180°С.

Kad pamatne gatava, ņem to ārā no cepeškrāsns, apsmērē ar izvēlēto pildījumu (ievārījums, vārītais krēms utt.) un satin ruletē.

 

Lai labi garšo!

 

Avots: Lifehacker.ru

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?