1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Trenē drosmi! Kā iepazīties ar vīriešiem, ja tu esi kautrīga

 

Sekojot šiem noteikumiem, tu nokļūsi notikumu centrā, nepievēršot sev lieku uzmanību. Izklausās labi, vai ne?

Pielaiko drosmīgas skaistules lomu

Tā tu izkāpsi no savas komforta zonas un ieraudzīsi, cik ļoti tava uzvedība ir atkarīga no tā, kā tu sevi uztver.

Atceries par sievieti, kura tevī raisa apbrīnu jau tāpēc vien, ka prot komunicēt ar vīriešiem. Viņa var būt gan reāla sieviete, gan grāmatas vai filmas tēls. Un tagad iztēlojies, ka esi viņa. Kā tu domā? Kā kusties? Runā? Ko dari, kad ieraugi izskatīgu vīrieti? Fantazē tik ilgi, kamēr tev neradīsies neparastas sajūtas (un tās noteikti radīsies!). Kad pie lomas pieradīsi, izdari tieši to, ko izdarītu drosmīga sieviete. Piemēram, uzraksti vīrietim ziņu, flirtē, uzdod jautājumus, uzaicini uz kafiju. Tu pati ievērosi, cik ļoti citādāk viss šķiet, kad esi iejutusies pareizajā lomā.

Iepazīsties internetā

Jau sen garām ir tas laiks, kad iepazīšanās portālos uzturas tikai dīvaiņi. Mūsdienās tur ir arī tie, kam nav laika vai vēlmes staigāt pa bāriem, ballītēm un citām sabiedriskām vietām. Bieži vien tie ir veiksmīgi un aizrautīgi vīrieši.

Protams, gadās visādi, taču nevajag padoties pie pirmās neveiksmes. Vismaz tu vari būt droša, ka caur telefonu tev nevienam nebūs jāskaidro, kāpēc nevēlies tikties.

Pie tam, online tev būs daudz vieglāk iepazīt cilvēka personību, un tev nenāksies sarkt un kautrēties.

Lai vīrieši iepazīstās ar tevi paši

Izrādās, ka jaunā vietā, paskatoties uz apkārt esošajām sievietēm, vīrietis gandrīz uzreiz saprot, kura viņam interesē. No soļa pretīm attur tikai viens jautājums: “Vai es viņai patīku?” Tu vari izkausēt ledu, izmantojot neverbālus signālus. Piemēram, noķerot viņa skatienu un pasmaidi. Bieži vien tas nostrādā! Tikai tad, kad viņš nāk pie tevis uzsākt sarunu, nebēdz projām.

Iztēlojies, ka tas viss ir spēle

Komunikācija ir spēle, tikai mēs piešķiram pārāk lielu nozīmi savai rīcībai. Visu laiku domājam “Ko viņš par mani padomās?” un līdz pat smalkākajai detaļai analizējam savu uzvedību. Taču patiesībā viss ir vienkārši – patiesībā, katrs satraucas tikai par sevi. Tu vari uzvesties cik vien drosmīgi vēlies – iet viņiem klāt, uzsākt sarunu vai pat izteikt komplimentu. Taču, lai psiholoģiski būtu vieglāk, izdomā atrunu. Piemēram, “mēs ar draudzene saderējām, ka es nespēšu pieiet Jums klāt un uzsākt sarunu”. Ja viņš šķitīs atturīgs, tad tu vismaz nejutīsies kā zaudētāja.

Trenē drosmi

Izklausās neticami, taču tā ir īpašība, kas attīstās ar pieredzi. Daudzas pazīstamas aktrises dzīvē ir diezgan kautrīgas un pieticīgas, taču, pateicoties regulārai praktikai ir iemācījušās būt drosmīgākas.

Ja ir grūti tā uzreiz trenēt drosmi iepazīstoties, sāc ar citām dzīves jomām: darbu, hobiju, draudzenēm. Galvenais, lai drosme attīstās, un ar laiku tu ievērosi, ka spēj daudz vieglāk komunicēt arī ar vīriešiem.

Veiksmi!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.