1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Tu nemanāmi atgrūd savu partneri – kāda rīcība uz to norāda?

 

Mēdz būt brīži, kad mēs pavisam neapzināti, atgrūžam savu vīrieti. Lai no tā izvairītos, ir jāsaprot, kas tavā uzvedībā ir ne tā un kāda veida rīcību vajadzētu mainīt. Izlasi un paraugies uz sevi!

Tu nesniedz partnerim atbalstu, kurš viņam ir nepieciešams

Viens no veiksmīgu attiecību svarīgajiem posmiem apbusēja palīdzība un atbalsts – gan emocionāls, gan fizisks.

Ja tu neesi līdzās partnerim tad, kad esi vajadzīga, tad kāpēc vispār būt attiecībās? Cilvēks, uz kuru nevar paļauties, nav pelnījis attiecības.

Tu nesniedz partnerim brīvību, kura viņam ir nepieciešama

Cilvēks alkst neatkarības, taču tad, kad nokļūst attiecībās, zaudē to. Taču tas nenozīmē, ka vēlme pēc brīvības ir kaut kur zudusi. Cilvēks vēlas augt, attīstīties un pievērsties lietām, kas viņam patīk.

Ja tu rūpēsies par savu partneri un pieliksi pūles, lai saprastu kāda un cik liela brīvība viņam ir nepieciešama, tad viss būs kārtībā.

Tu esi pārāk greizsirdīga vai nepietiekami greizsirdīga

Ja jūsu attiecībās ir pārāk maz kaisles, tad jūsu saikne izdzisīs. Taču, ja tās būs pārāk daudz, attiecības „uzsprāgs”. It visā ir jāatrod līdzsvars.

Greizsirdības neesamība nozīmē rūpju trūkumu, taču pārlieku liela greizsirdība uzstāda pret partneri pārāk augstas prasības, egoismu un uzticības trūkumu.

Mēs gribam būt neatkarīgi, taču arī alkstam, lai cilvēks, kuru mīlam, justu, ka mēs, kaut kādā mērā, esam viņa īpašums. Mēs gribam just, ka mēs esam tikai viņa un kopā tikai ar viņu.

Tu nesniedz partnerim nepieciešamo drošību

Mēs, tāpat kā dzīvnieki, alkstam pēc drošības. Tā ir viena no cilvēka pamatnepieciešamībām, uzreiz pēc ēšanas, dzeršanas un gulēšanas.

Ja mēs nejūtamies drošībā, tad kļūstam nervozi. Mēs sākam gaidīt ļaunāko un prātot par to, ka varbūt no attiecībām būtu jāaiziet. Attiecībās ir jājūtas harmonijā ar sevi, saviem uzskatiem un domāšanu.

Tu nepalīdzi partnerim baudīt šodienu

Katram no mums mēdz gadīties sliktas dienas, kad gribas rūpēties par sevi un negribas pat runāt ar nevienu citu.

Tādos brīžos ir nepieciešams, lai partneris palīdz saprast, kāpēc šodiena ir lieliska diena. Partnerim ir jāuzmundrina, jāliek smieties un jāvairo smaidu. Lai arī cik slikta būtu diena, jebkuram cilvēkam ir vēlme, lai kāds uzlabo viņa pašsajūtu.

Tu nepalīdzi partnerim ar nepacietību gaidīt rītdienu

Sajūta „šodien” ir svarīga, taču pozitīvas gaidas par „rītdienu” ir svarīgākas. Šo cerības sajūtu ir jādod savam partnerim.

Ja viņš skatās uz tevi un redz drūmu nākotni, kura piepildīta ar rūgtām emocijām un nenoteigtību, tad attiecībām ilgs mūžs nebūs. Beigu beigās šausmīgā rītdiena pienāks jau šodienā.

Taču, ja tu baudīsi brīdi un ar nepacietību gaidīsi to, kas gaida jūs nākotnē, tad jums būs ne tikai spēcīga savstarpējā saikne, bet arī lieliska nākotne!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.