4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Jo vienkāršāk, jo efektīvāk: Skaistuma ceļvedis vīriešiem

 
Attēls: Publicitātes

Mūsdienās lielākā daļa vīriešu savā skaistumkopšanā iegulda maz pūles un līdzekļu, salīdzinot ar sievietēm. Taču lielākā kļūda, ko bieži vien pieļauj vīrieši ādas kopšanā, ir to nedarīt. Tā kā vīrieši nav gatavi daudz laika veltīt skaistumkopšanai, tai jābūt vienkāršai. Nav nepieciešams piecu pakāpju pīlings vai septiņi dažādi krēmi, taču svarīgākais ir atrast pāris lieliskus produktus un zināt, kā tos pareizi izmantot. Dove zīmola vadītāja Kertu-Kai Põldvere piedāvā vienkāršu ceļvedi, kas palīdzēs rūpēties par skaistumu vīrietim.

Atrodi piemērotus produktus savam ādas tipam

Āda ir jutīga vai taukaina, vai skūšanās kairina ādu? Atrodi vīriešu kopšanas produktus, kuri ir piemēroti noteiktajam ādas tipam un vajadzībām. Ir svarīgi lietot produktus, kas ir paredzēti tieši vīriešiem, jo vīriešiem āda ir blīvāka, tā mēdz būt taukaina, ar paplašinātām porām, kā arī āda ir pakļauta pastiprinātai svīšanai. Šie apstākļi rada izaicinājumus, kam nepieciešami ķermeņa kopšanas risinājumi, kas palīdz rūpēties par ādu vienkārši, bet efektīvi.

Rūpējies par matiem

Matu kopšana ir svarīga skaistumkopšanas procesa sastāvdaļa arī vīriešiem. Lieto šampūnu, kas uztur  matus stiprus un veselus. Ja matiem ir nepietiekams apjoms, izmanto apjomu palielinošu šampūnu. Ja šķiet, ka mati ir sausi, šampūns ar barojošu formulu darīs brīnumus. Neaizmirsti lietot arī kondicionieri. Regulāri rūpējies par matiem tos apgriežot, un atceries, ka matu stila izstrādājumus (putas, laka, želeja u.c.) nepieciešams lietot saprātīgā daudzumā un ievērojot instrukciju.

Izmanto mitrinošus ķermeņa un sejas mazgāšanas līdzekļus

Nomazgājot ādu ar ūdeni, tas ne vienmēr nozīmē padarīt to veselīgu. Izmanto ķermeņa mazgāšanas līdzekļus, kas mitrina un attīra ādu. Ir neskaitāmi produkti, kuri ir radīti tam, lai pasargātu ādu no kairinājuma un sausuma. Mūsdienu ātrajā dzīvesveidā atliek maz laika, lai pilnvērtīgi parūpētos par savu ķermeni, tādēļ to nepieciešams darīt pēc iespējas vienkāršāk –  izvēlies produktus, kas ir paredzēti gan ķermeņa, gan sejas mazgāšanai.

Ierobežo sausu ādu ar mitrinošu krēmu

Sausa ādā ir izplatīta problēma gan sievietēm, gan vīriešiem, īpaši ziemas periodā, tādēļ nebaidies lietot mitrinošu ķermeņa losjonu. Lai iegūtu vislabāko rezultātu, mitrinošu ķermeņa losjonu vai sejas krēmu nepieciešams uzklāt tieši pēc mazgāšanās vai skūšanās, kamēr āda joprojām ir mitra.

Izvēlies pareizo pretsviedru līdzekli

Ikdienas rūpes par ķermeni, lietojot pretsviedru līdzekļus, ir kopīgas gandrīz katram vīrietim, taču arī tiem ir vairākas vērā ņemamas atšķirības. Ir jāpārliecinās, ka tas ir pietiekami spēcīgs cīņā pret sviedriem, bet nekaitē ādai. Vairāki lieliski produkti ietver abas īpašības – aizsargā no sviedriem un rūpējas par ādu. Izvēlies tos produktus, kas sevī apvieno sevī dabīgas sastāvdaļas un ¼ mitinošu krēmu. Šādi kopšanas līdzekļi samazina ādas kairinājuma risku un sniedz mitrinošu sajūtu.

 

Autors: Dove

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.