1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Dieviete.lv apmeklē jauno Apple produkcijas veikalu “iStyle” un laimē iPhone X!

 

16.novembrī divās vietās –  izklaides centrā „Rīga Plaza” un tirdzniecības parkā „Alfa” – notika Apple produkcijas oficiālā izplatītāja „iStyle” veikalu atklāšana. Apskatīt izklaides centrā „Rīga Plaza” esošā veikala telpas un novērtēt plašo piedāvājuma klāstu devās arī sieviešu dzīvesstila portāla Dieviete.lv redakcija.

Iespaids par veikala iekštelpām bija pozitīvs – telpas gaišas un samērā plašas, prece izkārtota tā, lai pēc iespējas vairāk cilvēku netraucēti varētu to apskatīt. Arī interesentu netrūka, jo vēl pirms oficiālās veikala atklāšanas un svinīgā aizkara nolaišanas, pie veikala ieejas veidojās cilvēku rinda.

Var redzēt, ka „iStyle” piedāvā plašu Apple produkcijas klāstu Latvijā, un noteikti arī cilvēku interese par to būs. Veikalā ir iespējams iegādāties jaunākos Mac, iPad, iPod un iPhone produktus, to aksesuārus, kā arī citas preces. 

Pasākuma laikā notika arī izloze, kuras laikā apmeklētājiem bija iespēja laimēt iPhone X viedtālruni. Rezultātā par telefona īpašnieci kļuva Dieviete.lv galvenā redaktore. Prieks un pārsteigums bija neviltots, un tas pasākumu padarīja vēl aizraujošāku.

iStyle veikali līdz šim darbojās deviņās Centrālās un Austrumeiropas valstīs – Čehijā, Ungārijā, Rumānijā, Slovākijā, Bulgārijā, Slovēnijā, Horvātijā, Serbijā un Maķedonijā. Latvija ir 10. valsts, kurā iStyle uzsāk darbību. iStyle ir 41 veikals 19 pilsētās.

 

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.