0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vīrietim pret tevi zūd interese – kas par to liecina?

 

Tā notiek bieži – vīrieši vienkārši zaudē interese pret savu sievieti. Kā viņa to varētu saprast? Lūk, dažas pazīmes:

Viņš sāk izdomāt sev jaunus pienākumus/ darīšanas. Agrāk viņš nekad neatteicās tikties ar tevi, bet pēkšņi kļuva par aizņemtāko cilvēku pasaulē. Viņa diena ir izplānota pa stundām un tikties ar tevi viņam vairs nav laika. Tu ar grūtībām atrodi laiku jūsu tikšanās reizēm viņa aizņemtajā ikdienā. Viņš par ieplānoto tikšanos var pat aizmirst…

Visbiežāk tu uzsāc sarunu. Agrāk viņš sarakstījās un sazvanījās ar tevi katru dienu. Dažkārt pat vairākas reizes. Taču tagad viss ir citādi – tu vienmēr esi tā, kas zvana, un ne vienmēr arī saņem atbildi.

Kad tu vēlies ar viņu atklāti parunāt, viņš vienmēr ir “aizņemts”. Tu pamanīji, ka viņš attālinās, un vēlies noskaidrot, kas notiek. Tāpēc tu vēlies satikties un nopietni aprunāties. Viņš gan apgalvo, ka viss ir kārtībā, vienkārši pēdējā laikā ir ļoti “aizņemts”. Pamanīji, ka viņš nenoliedza to, ka ir atsvešinājies? Viņš izvairās no tiešas atbildes.

Tu apzinies, ka atrodi viņam attaisnojumus. Tu neesi vienīgā, kuras priekšā tu viņu attaisno. Arī draugu un radu priekšā tu viņu aizstāvi. Tu izdomā daudz iemeslu, kāpēc viss ir kārtībā un sāc vainot sevi tajā, ka viņš tev vairs nepievērš tik daudz uzmanības.

Viņš tā ir uzvedies arī agrāk. Vai tiešām tās ir stabilas attiecības? Pat, ja viss nokārtosies tagad, kur ir garantija, ka tas neatkārtosies atkal?

Attiecības attīstījās pārāk strauji. Jūs acumirklī iemīlējāties un ļāvāties kaislei. Šķita, ka starp jums patiesi ir kaut kas īpašs. Iespējams, jau attiecību sākumā bija kādi trauksmes signāli, vienkārši emocijas bija tos noslāpējušas. Ja attiecības sākas strauji, tad tās var arī tikpat strauji beigties.

Viņš brīdina tevi par to, ka “nevēlas neko nopietnu”. Ja viņš teica, ka nemeklē nopietnas attiecības, tad nevajag cerēt, ka viņš pārdomās. Tā tu sevi mānīsi.

Viņa atbildes kļūst īsākas. Viņš atbild uz tavām ziņām, taču tās nav tādas, kādas bija agrāk. Tā vietā, lai ierasti runātu, šķiet, ka ar grūtībām ir jāizvilina atbildes. Tu viņam kaut ko aizrautīgi stāsti, bet viņš var atbildēt tikai ar vienu vārdu.

Tevī ir radusies sajūta, ka kaut kas nav kārtībā. Ja šāda sajūta ir, tad ir vērts aizdomāties un papētīt situāciju tuvāk. Uzticies savai intuīcijai!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.