9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ir sācies balsojums par “Latvijas Gada auto 2018” Tautas simpātiju

 
Attēls: Publicitātes

Sācies “Tautas balsojums” konkursa “Latvijas Gada auto 2018” ietvaros, kad ikviens var balsot par to, kurš no šī gada 20 pretendentiem būtu pelnījis uzvaru konkursā. Starp balsotājiem saskaņā ar noteikumiem tiks izlozēti trīs uzvarētāji, kuri iegūs “CitroënC3”, “Ford Fiesta” vai “Volvo XC60” uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni.

Māris Ozoliņš, konkursa “Latvijas Gada auto” organizators: “Tautas balsojums katru gadu iezīmējas ar premium auto dominēšanu rezultātu topā, to var dažādi vērtēt un komentēt, bet mēs to vienkārši respektējam. Iepriekšējo gadu Tautas balsojumu uzvarētāju vidū ir arī “BMW X6”, un “Audi A6”, par kuriem attiecīgajā gadā balsoja tūkstošiem cilvēku.”

Šogad par savu auto favorītu iespējams balsot portālā “iAuto.lv” un t/c “Mols”.Balsošana internetā notiek gadaauto.iAuto.lv. Lai nodrošinātu unikālu balsojumu internetā ir nepieciešams autorizējoties ar “Facebook” vai “Draugiem.lv” profilu un ar to var nobalsot tikai vienu reizi visā balsošanas periodā līdz 29.novembrim.

Lai piedalītos auto izlozē uz nedēļas nogali, tad sociālajos tīklos ir jādalās ar savu balsojuma favorītu. Tiks izlozēti arī 20 kataloga-žurnāla “Latvijas Gada auto 2017” eksemplāri. Savukārt t/c “Mols” apskatāma lielformāta fotoizstāde “Latvijas Gada auto 2018”, kur pie katras auto fotogrāfijas atrodas īpaša urna, kur iemest balsošanas žetonu.

Balsojuma uzvarētājs iegūs balvu nominācijā “Latvijas Gada auto 2018 Tautas simpātija”. Pērn “Tautas balsojumā” tika saņemtas 29 459 balsis, un ar 3 847 balsīm uzvarēja “Volvo S90/V90”, apsteidzot “VolkswagenTiguan” un “Audi A5 Coupe”. Savukārt žūrijas balsojumā “Latvijas Gada auto 2017” titulu izcīnīja“ŠkodaKodiaq”.

Uzvarētāji tiks paziņoti svinīgā apbalvošanas ceremonijā viesnīcā “Avalon Hotel” šī gada 1. decembrī plkst. 20:00, kam būs iespējams sekot līdzi tiešraidē televīzijā Re:TV (bezmaksas apraide visā Latvijā) un interneta tiešraidē portālos Delfi, iAuto un Tvnet.

Šogad konkursā piedalās 20 jaunākie auto modeļi. Tie ir: Jeep Compass , Nissan Micra, Nissan Qashqai, BMW 5. sērija, Honda Civic, Volvo XC60, Hyundaii30, LandRoverDiscovery, Volkswagen Golf, VolkswagenArteon, CitroënC3, Mazda CX-5, Renault Koleos, Audi Q5, Ford Fiesta, Alfa RomeoStelvio, Peugeot 5008, Peugeot 308, ŠkodaKaroq un KIA Stonic. Konkursam “Latvijas Gada auto 2018” drīskt pieteikt tikai pašus jaunākie auto modeļi, kas Latvijā pirmo reizi reģistrēti pēc 1. oktobra 2016. gada.

Informatīvi atbalsta: Delfi, iAuto.lv, Latvijas Avīze, jauniauto.lv, Auto ziņas, garaza.lv, dzivoklis.lv, Dieviete.lv. Atbalsta: Viesnīca „Avalon Hotel”, t/c Mols, LAMB, Intergaz, Interbaltija, V4 motors.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.