Attēls: Recepti.kz

Sastāvdaļas – 300 g makaronu, 1 ķiploka daiviņa, 10 melnie piparu graudiņi, 100 g siera, 2 tomāti, 150 g majonēzes.

Pagatavošana.

Makaronus novārīt sālsūdenī, pēc tam ielikt ietaukotā cepamtraukā.

Tomātus sagriezt plānās šķēlītēs un uzlikt uz makaroniem.

Sieru sarīvēt un pārkaisīt tomātiem. Pievienot piparu graudiņus.

Ķiploka daiviņu sagriezt ripiņās un uzlikt uz sacepuma. Virsu pārsmērēt ar majonēzes kārtiņu un cept sakarsētā cepeškrāsnī līdz zeltainai garoziņai (apmēram 10–20 minūtes).

Pasniedz karstu, rotā ar zaļumiem pēc garšas.

Labu apetīti!

 

Autors: Praktiski.la.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?