1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Dieviete.lv novērtē: Gaismas festivāla „Staro Rīga 2017” TOP5 apskates objekti (+ FOTO)

 

Laikā no 17. Līdz 20. novembrim daudzi cilvēki devās uz galvaspilsētu, lai aplūkotu unikālus gaismas mākslas objektus gaismas festivāla „Staro Rīga” ietvaros. Pasākumu apmeklēja arī sieviešu dzīvesstila portāla Dieviete.lv redakcija un izvēlējās savus piecus interesantākos objektus!

5.vieta – Pikseļu mākonis

Objekts starp citiem izcēlās ar to, ka bija liels, spilgts un nostāk no pārējiem, tāpēc arī visu uzmanību pievērsa tieši sev. Interesanti apskatīt to bija gan no tālienes, gan pieejot tuvāk.

4.vieta – Gaismu uzvedums pie Brīvības pieminekļa

Ap Brīvības pieminekli pulcējās daudz cilvēku, kuri aizrautīgi vēroja krāsu pārejas uz pieminekļa (gan sarkanā, gan baltā, gan zilā krāsā) un klausījās valsts svētkiem atbilstošu latviešu mūziku. Kā punkts uz „i” gaismu uzvedumā bija īpaši spilgtā pieminekļu zvaigžņu iemirdzēšanās.

3.vieta – Laika ādere

Šis interaktīvais objekts piesaistīja daudzu cilvēku uzmanību tieši tāpēc, ka tam varēja pieiet pavisam tuvu un pat iziet cauri. Samērā vienkārši, bet pavisam noteikti saistoši. Pie tam, jo vairāk cilvēku tam gāja cauri, jo spožāk tas iemirdzējās!

2.vieta – Mana Latvija – Lepojos!

Šis objekts pierādīja to, ka viss skaistums slēpjas vienkāršībā! Ejot tam garām, radās spēcīga svētku un lepnuma sajūta. Interesanti šķita tas, ka valsts kanceleja, izgaismojot Ministru kabineta ēku, atklāja, kāpēc iedzīvotāji lepojas ar Latviju un kāda ir Latvijas loma viņu ceļā uz savu sapņu piepildījumu.

1.vieta – Gaismas aleja

Šis objekts ir pelnījis uzslavas, jo izskatījās pēc kastes, kas pilna ar zvaigznēm. Interese par gaismas aleju bija ievērojama, jo cilvēki stāvēja garā rindā, lai tikai varētu pieiet tai tuvāk un iziet cauri. Cilvēki gāja no tumsas gaismā un atklāja bezgalīgo gaismas pasauli. Skaisti!

 

Kurš objekts visvairāk patika Tev?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.