1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Vai tiešām tonālais krēms ir kaitīgs ādai? Gāžam mītus!

 

Tu vēl joprojām dzīvo dekoratīvās kosmētikas mītu un stereotipu gūstā? Pārbaudi sevi! Vai tu uzskati, ka tonālais krēms…

…pasliktina ādas stāvokli un padara to vecāku? Šāds priekšstats rodas tāpēc, ka daudzas sievietes nepareizi izvēlas un uzklāj līdzekli. Pārāk sedzoša tekstūra un nevienmērīgs klājums rada nejauku skatu un liek domāt, ka seja uzreiz izskatās vecāka.

Atrisināt šo problēmu var pavisam ātri: izvēlies vieglu tonālo krēmu, kas tikai izlīdzina ādas toni, neaizmirsti par praimera izmantošanu, kā arī kārtīgi izlīdzini tonālo krēmu pa visu seju ar otas vai švammītes palīdzību.

…aizsprosto poras un neļauj ādai elpot? Nē, ja tu lieto svaigus un mūsdienīgus produktus, kuri satur ekstraktus, vitamīnu komplekstus un UV filtrus. Šīs sastāvdaļas pasargā ādu no kaitīgās ārējās vides ietekmes, tāpēc lietot tos ne tikai drīkst, bet dažkārt pat vajag.

…ir piepildīts ar „bīstamo” silikonu? Silikons padara krēma tekstūru patīkamāku un vieglāk klājamu. Silikona molekulas neiekļūst ādas slāņos; tās veido „elpojošu” plēvīti uz ādas virsmas. Ja tu vakarā kārtīgi attīri ādu no kosmētikas, tad baidīties par ādas stāvokli nav vērts.

…izraisa akni un kairinājumu? Tikai tādā gadījumā, ja tu izmanto savam ādas tipam nepiemērotu līdzekli. Pirms dodies sava ideālā tonālā krēma meklējumos, apmeklē kosmetologu un noskaidro, kāds ādas tips ir tev.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.