2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

7 ieteikumi kā iepirkties “Black Friday”

 
Attēls: Publicitātes

Gada populārākā iepirkšanās diena “Black Friday” ir jau gandrīz klāt. Šeit ir daži padomi tev, kā izmantot efektīgāk šo plaši zināmo šopinga dienu.

Šogad “Black Friday” gan Latvijā, gan ārzemēs ir 24. novembrī. Lai arī šī diena visplašāk ir pazīstama Amerikas Savienotajās Valstīs, ar katru gadu tā paliek populārāka arī citur pasaulē.

“Black Friday” ikgadēji seko Pateicības dienai un tā simboliski atklāk Ziemassvētku iepirkšanās sezonu. Šajā dienā veikali savus klientus priecē ar izdevīgiem piedāvājumiem un lielām atlaidēm. “Black Friday” ir arī plaši zināms kā gada lielākais iepirkšanās trakums, tāpēc šeit mēs vēlamies dalīties ar dažiem praktiskiem padomiem, kā izmantot šo iepirkšanās dienu efektīgāk, nezaudējot vēsu prātu.

  1. Izveidojiet nepieciešamo preču sarakstu

Ietaupiet naudu, iepērkoties “Black  Friday” tuvakajiem lielajiem svētkiem. “Black Friday” dod tev iespēju jau laicīgi sagādāt Ziemassvētku dāvanas, tomēr apsver rūpīgi, kuras preces tev patiešām ir nepieciešamas. Izvairies no impulsīviem pirkumiem.

  1. Izpētiet preces rūpīgi un salīdzini cenas

Dažkārt pārdošanā var būt izliktas iepriekšējās sezonas preces, ieskaitot apģērbus un elektroniskās preces. Uzmanīgi pārbaudi preču kvalitāti un salīdziniet cenas. Atceries arī salīdzināt dažādu veikalu piedāvājumus.

  1. Atrodi vēlamos piedāvājumus viegli

Pirkumu un piedāvājumu meklēšana internetā var būt nogurdinoša. Tomēr pastāv dažādas vietnes, kur piedāvājumi tiek apkopoti. Piemēram, Bonusway.lv tīmekļa lapā ir ietverti “Black Friday” veikalu izdevīgākajiem piedāvājumiem un atlaižu kodiem.

  1. Atcerieties par pirkumu atgriešanu

Pirkumi ne vienmēr atnes vēlamo rezultātu — reizēm prece ir bojāta vai arī tā nepiepilda uz tās liktās cerības. Atkarībā no veikala, parasti pirkumiem ir 14 vai 30 dienu atgriešanas periods. Jāpiebilst, ka “Black Friday” ietvaros, daži veikalu atgriešanas termiņu palielina. Piemēram, modes preču veikals “Zaful” šajos šopinga svētkos ir palielinājis atgriešanas dienu skaitu līdz 45 dienām.

Atceries, ja plāno pirkumu atgriezt, tam nedrīkst būt nekādu lietošanas pazīmju. Saglabā arī čeku.

  1. Pēc “Black Friday” piedāvājumi nebeidzas

Lai arī “Black Friday” ir galvenā iepirkšanās diena, daļa interneta veikalu turpina kampaņu arī nākamajā nedēļā. Apskati veikalu piedāvājumus jau pirms “Black Friday”, lai uzzinātu, kāds ir kampaņu darbību periods.

  1. Iepērcies izdevīgāk

Izmanto atlaižu kodus, īpašos piedāvājumus un krāj bonusus ar Bonusway.lv. Lietojot Bonusway.lv tev būs iespēja atgūt daļu no iztērētā. Vienīgā lieta, ko atliek tev izdarīt ir doties uz iemīļoto veikalu caur Bonusway katalogu.

  1. “Cyber Monday”

Lai arī “Cyber Monday” nav tik plaši zināma kā “Black Friday”, tai ir ko tev piedāvāt. “Cyber Monday” ir sekojošajā pirmdienā uzreiz pēc melnās piektdienas. Tad sākas arī interneta veikalu pēdējās atlaižu kampaņas.

 

Saņemiet bonusus par “Black Friday” pirkumiem

Bonusway ir bezmaksas pakalpojums, ar kura palīdzību varat saņemt bonusu (naudas atmaksu par veikto pirkumu internetā), kā arī atlaižu kodus un informāciju par izdevīgākajiem piedāvājumiem.

Bonusway.lv ir pieejami vairāk kā 180 interneta veikali, ieskaitot Booking.com, Agoda un AliExpress, kā arī tādi populāri interneta modes preču veikali kā ASOS un Zaful.

Ja internetā iepērcies regulāri, izmēģini Bonusway.lv, uzklikšķinot šeit,  un saņem 3 eiro papildbonusu pēc pirmā veiktā pirkuma. Novēlam aizraujošu “Black Friday” iepirkšanos!

 

Autors: Bonusway Latvia

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.