6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vijoles dīva Inta Broka publicē singla “Pyros – fire violin ” videoklipu (+ VIDEO)

 
Attēls: Publicitātes

Vijoles dīva Inta Broka laiž klajā singla Pyros – fire violin jauno klipu, kurā burvīgās vijoles skaņas apvienojoties ar tehno mūziku rada neatkārtojamu mūzikas skanējumu un noskaņu.

Šī klipa galvenais vadmotīvs ir tranformācija caur uguni, kas spēj vienlaicīgi gan sildīt, gan dedzināt. Liriskā vijoles melodija, kas sitenzējas ar akcentiskiem tehnikas paņēmieniem un Intas virtuozo spēli, atspoguļo ne tikai dvēseles stāvokli, emocijas un kaisli, bet arī mūžīgo cīņu starp duālismu, labo un ļauno, tumsu un gaismu – izvēli, kuru cilvēks veic katru mirkli.

Video tapis sadarbībā ar Sun Side Films un Vladislavu Ivanovu. Īpašs paldies jāsaka arī Fire Spirit komandai un tās vadītājam Dmitrijam Pudovam par uguns šova veidošanu.

Solo karjeru Inta sāka 2008.gadā un veiksmīgi koncertēja dažādās pasaules valstīs. Šobrīd talantīgā un spožā māksliniece aktīvi sadarbojas ar Phoenix fire dancers šovu, ar kuru veiksmīgi uzstājās ne tikai Eiropā, bet arī tālājā Brazīlijā, Abu Dabi, Dohā un citur. Vijolniece pašlaik aktīvi strādā pie jauna albūma, kuru plāno izdot nākamajā gadā.

 

Autors: Jeļena Rantiņa / 23.11.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.