1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sieviešu dzīvesstila portāls Dieviete.lv mainās!

 
Attēls: Dieviete.lv ekrānšāviņš

Katras sievietes dzīvē reiz pienāk laiks, kad stāvi spoguļa priekšā un domā, ko varētu sevī mainīt, ko varētu darīt, lai dzīve kļūtu labāka. Izlasīt jaunu grāmatu? Mainīt frizūru? Dzīvesveidu? Nopirkt jaunas kurpes? Tieši tādas pašas pārdomas ir atnākušas arī līdz sieviešu dzīvesstila portālam Dieviete.lv. Arī mums ir pienācis laiks mainīties. Tikai kā?

Mēs noteikti nevarētu pastāvēt bez saviem lasītājiem (190 tūkstoši mēnesī pēc Google Analytics datiem), kuri ir mums paši svarīgākie, kuru viedoklis mums ir svarīgākais. Tieši tāpēc mēs vēlamies zināt (viedokli vari atstāt komentāru sadaļā):

                -Ko Tu sagaidi no Dieviete.lv?

                -Kas Tev patīk un ko tu gribētu lasīt?

                -Kas portālā, varbūt, ir lieks?

Mēs rūpējamies par savām lasītājām, jo 90% portāla lasītāju ir tieši sievietes! Mēs vēlamies  rast jaunu iedvesmu un veidus, kā pilnveidoties! Palīdzi mums ar padomu! Raksti komentārus zemāk.

 

Dieviete.lv – sievišķība, kurai var pieskarties!

 

Autors: Dieviete.lv 24.11.2017

 

10 KOMENTĀRI

    • Negribu redzēt neko, kas saistīts ar politiku. Patīk, ka ir daudz noderīgu lietu. Paldies dievietei.lv par labiem padomiem un noderīgām lietām.

  1. Gribētu redzēt vairāk rakstus par nopietnām, noderīgām tēmām, kā piemēram ekonomiku, mūžizglītību un politiku. Šīs tēmas arī sievitēm dievietēm ir ļoti aktuālas.
    Mazāk par ezotēriku un skaistumkopšanu, jo gela nagi, frizūras maiņa un astroloģijas principu ievērošana nav labākais veids kā sevi pilnveidot.

    Vēl, es gribētu redzēt vairāk oriģinālus rakstus no dieviete komandas, nevis internetā atrastus un pārtulkotus apšaubāmus padomus par tēmu “kā pielabināt vīrieti”.

    Veiksmi un paldies,
    Elvīra

    • Labdien, Elvīra!
      Paldies par Jūsu viedokli un ierosinājumiem.

      Ja runājam par ekonomikas un politikas tēmu, tad mēs varam rast veidus, kā šīs tēmas integrēt Dieviete.lv portālā. Tās varētu būt, piemēram, intervijas ar šajās jomās strādājošām sievietēm; ekspertu viedokļi par aktuālām tēmām un biežāk publicēt šo tēmu ziņas, kas ir svarīgas sieviešu auditorijai.

      Tomēr ir jāatceras, ka šis ir dzīvesstila portāls, tāpēc tēmas “frizūras, gēla nagi un astroloģija” mēs nevaram aizmirst. Idejas mūsu rakstiem mēs smeļamies no pārbaudīties avotiem un cenšamies pasniegt tās tā, lai ir gan informatīvi, gan izklaidējoši. 🙂

      Arī savas domas un viedokļus par dažādām tēmām, vietām un pasākumiem mēs izteiksim biežāk!

      Tiksimies jaunos un saistošos rakstos! 🙂

    • Tās politikas tā jau viss i-nets ir pilns. Kāpēc būtu jāsabojā diena ar kaut kādu politiku no kuras vispār nav nekādas jēgas. Tad lasi ziņu portālus, tur visu atradīsi. Nav ko savu ikdienu piebāzt pilnu ar drūmo, pelēko ikdienu ar kuru tā jau visu laiku saskaramies. Šis portāls ir patīkams, jo šeit ir daudz noderīgu lietu, arī tā pati skaistumkopšana, kura visos laikos normālai sievietei ir aktuāla.

      • Paldies, Krista, par viedokli!
        Ņemsim vērā to, ka mūsu lasītājas ir dažādas, tāpēc arī saturu pēc iespējas dažādosim un pielāgosim. Skaistumkopšana ir un būs Dieviete.lv svarīga daļa.

  2. Labdien! Palasījos komentārus – cik sieviešu, tik viedokļu… Gribētos atgādināt visām jaunkundzēm, kundzēm un dāmām (diemžēl, netrūkst arī “žultsbeku”): kategoriskums nav gudrības pazīme! Es no savas puses vēlos ieteikt publikācijas par latviskās dzīvesziņas tēmām. Tās varētu būt ne pārlieku apjomīgas un nesarežģīti pasniegtas, lai nenogurdinātu daļu no “dievietēm”. Senču gudrība ir mūsu, latviešu, saknes, un bez tām neviens zieds nespēj uzplaukt pilnības krāšņumā! (Bez saknēm ziedi ir tikai vāzēs, un mēs taču visas zinām, cik īss ir to mūžs…)
    Lai mums un jums veicas – kļūt sirdsgudrākām un laimīgākām.

    • Labdien, Mariane.
      Paldies par Jūsu skatījumu uz mūsu portāla iespējām. Ideja par latviskās dzīvesziņas tēmām šķiet interesanta, tāpēc meklēsim veidus, kā arī to iekļaut Dieviete.lv saturā.

  3. Es arī negribu lasīt politikas ziņas. Priekš kam? Vai tad nepietiek jau ar citiem portāliem kas tādas raksta? Gribas, lai dieviete ir viegla un forša, nevis drūma.
    Man patīk ziņas par skaistumu, horoskopiemun attiecībām.
    Paldies!

    • Paldies, Marta, par izteikto viedokli.
      Priecājamies, ka līdz šim publicētais saturs Jums ir šķitis saistošs. Turpināsim publicēt to arī turpmāk.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.