6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Tiec skaidrībā ar savām jūtām: Vienkārša draudzība vai tomēr mīlestība?

 

Dažkārt ir grūti saprast, kas notiek otra cilvēka prātā. Vēl grūtāk var nākties saprast, kas notiek pašas prātā. Kā atpazīt īpašas jūtas? Kā atšķirt vienkāršu draudzību no mīlestības? Lūk, dažas pazīmes:

Tev patīk redzēt viņu laimīgu. Viņa laime ir tava laime, un tu esi gatava darīt visu, lai viņš tāds arī justos.

Tu dari labu viņam pat tad, ja viņš to nelūdz. Tu nežēlojies par to, nedari to atzinības vai pateicības dēļ. Tu to dari vienkārši tāpēc, ka rūpējies par viņu.

Viņš ir pirmais cilvēks, ar kuru vēlies dalīties it visā. Lai kas arī tavā dzīvē notiktu, viņš ir pirmais, kuram par to visu vēlies pastāstīt. Tu tikko laimēji loterijā? Ieraudzīji veikalā ideālo kurpju pāri? Tevi apšļakstīja mašīna? Sajūsmā vai dusmās, bet tu vienalga paņem rokās telefonu un zvani/ raksti tieši viņam.

Tu augstu vērtē viņa padomu. Ja viņš tev kaut ko iesaka, tad tu ne tikai vienkārši ieklausies, bet visticamāk rīkosies tieši tā, kā viņš ir teicis.

Viņa viedoklis tev ir ļoti svarīgs, un tu gribi tam atbilst. Sākot ar apģērba izvēli un beidzot ar mīļākās mūzikas izvēli. Tu vēlies atstāt uz viņu labāko iespaidu.

Tu iedomājies savu nākotni kopā ar viņu. Kaļot nākotnes plānus tu domā par viņu – ja tu tagad pārcelsies dzīvot uz citu pilsētu, kā tu viņu satiksi? Uz kurieni jūs varētu nākamgad kopā aizbraukt?

Tev sāp tad, kad viņam sāp. Viņa laime ir arī tava laime, un viņa sāpe ir arī tava sāpe.

Tu viņam stāsti par to, ko nezina neviens cits. Tu dari to tāpēc, ka uzticies viņam. Tu zini, ka viņš nevienam par to nestāstīs, bet gan novērtēs tavu uzticību.

Tu vienmēr vēli viņam tikai to labāko, pat, ja viņš tevi sāpinājis. Tu vēlies, lai viņš būtu laimīgs pat tad, ja jums nekas nesanāca.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.