1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pārstāj domāt par bijušo! 5 pārliecinoši iemesli atstāt iepriekšējās attiecības pagātnē

 

Iedomājies šādu ainu – ir sestdienas vakars. Tā vietā, lai lieliski atpūstos kopā ar draugiem, tu atkorķē vīna pudeli, kuras uzdevums ir kaut nedaudz remdēt tavas bēdas, jo tava mīlestība kārtējo reizi ir izlēmusi iet savu ceļu.

Taču pastāv iespēja, ka jūs attiecības atjaunosiet. Kāpēc? Viss ir vienkārši – cilvēkam patīk rezerves plāni un drošības spilveni, lai trieciens nebūtu tik sāpīgs. Tu nespēj atlaist bijušo partneri, jo nezini, vai tev izdosies satikt kādu citu. Taču labāk aizmirsti visu, kas bijis. Lūk, kādēļ:

Viņš tevi aizkavē. Kādēļ viena cilvēka dēļ apturēt pašattīstības procesu? Ja viņš izvēlējās iet savu ceļu, tad ļauj viņam to darīt un ej pati savējo. Bez viņa. Pat, ja viņš ļoti grib atkal pievienoties.

Ja jums nesanāca divas reizes, tad cerēt uz trešo nav vērts. Kādēļ  atkal un atkal atgriezties pie cilvēka, kurš iepriekš nodarījis sāpes? No kļūdām ir jāmācās! Ja nekas nemainījās otrajā reizē, tad trešajā noteikti labāk nekļūs.

Viņš tevi emocionāli nogurdina. Pagātnei ir jāpaliek pagātnē, atstāj to tur un dodies uz priekšu. Jā, sākumā būs grūti. Jā, tev sāpēs sirds. Bet, vai tu zini, cik ļoti tev sāpēs, ja tu viņam dosi arvien jaunas iespējas sevi sāpināt? Jo ātrāk tu tiksi vaļā no viņa ietekmes, jo ātrāk atgūsi dzīvesprieku.

Viņa dēļ citu cilvēku acīs tu izskaties sliktāk. Ļaujot viņam atkal un atkal atgriezties, tu parādi savu neizlēmīgumu un nespēju virzīties tālāk. Kā tu spēsi satikt labu vīrieti un uzsākt jaunas attiecības, ja kaut kur pavadā vēl turi bijušo?

Attīri savu prātu, sirdi un redzesloku. Atveries jaunām iespējām un aiztaisi durvis uz savu pagātni! Ja tā notiks, drīz vien tu varēsi satikt vīrieti, kurš tevi novērtēs vairāk.

 

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.